Trasan var i alla hörn och kanter

(Onsdag, 29 April)
Idag har jag, som jag gör när jag väl har börjat slänga en sak så rensar jag igenom allt annat som finns. Jag har rensat kläder som jag har trott "vara bra att ha" men egentligen är det ingenting som jag använder. Och OM, så är det väldigt väldigt sällan! Jag har slängt gamla saker som bara ligger, dvs sånt som bara inte är bra att ha, som är allmänt i vägen och bara skräp..
Sen har jag tagit trasan i högsta grad och dragit mot lister, jag har till och med tagit trasan på hela golvet, om någon här är pedantisk så är det jag. Rent och fint ska man ha det, imorgon tar jag resten av övervåningen, det här var bara min garderob!

Min dag har annars sett ut så att jag åkte till Linköping med Josefine & Rasmus, Rasmus köpte en skjorta och lite till sin frack när han ska gå balen med Josefine, jag känner det på mig, dom kommer vara så fina! :)
Sen tog jag  en sväng till skolan för att prata om Idrotten, jag vet inte hur det ska gå med den, men jag hoppas att han har insett att jag har gjort det jag ska!

Fick svar från Östenssons också, inte det svar jag ville ha kanske! Surt. Hur ska alla dessa ungdomar klara sig i sommar och i framtiden ? Jag mår dåligt så fort jag bara tänker på det, hemsk tanke.

Har också suttit i solen med mamma hela dagen, och påpekat alla fel man har på sin kropp, det mesta jag är onöjd med, det är alla dessa leverfläckar, dom är hemska och jag stör mig så innerligt mycket på dom! Jag drar till sjukhuset på måndag och ser efter, jag tänker lägga ut vartenda öre jag har för att bli av med dom.
Nu ska jag inte deppa för det, så jag sätter på Stefan & Krister för att muntra upp mig själv lite. PUSS!


Dansgolvet äger oss.

Män som hatar kvinnor

(Måndag, 27 April)
Rätta mig om jag har fel nu, men kan man bli trött på en människa man aldrig träffar, man aldrig umgås med, man inte ens pratar med ?
Jag menar det var flera månader sen och så får man höra att en människa är trött på mig ? Jag tycker det är jävligt konstigt att det går i hop sig, en dag, ska det tas öga mot öga, jag skiter i det ärligt talat. Jag har blivit så ärlig och har kunnat säga nej på den senaste tiden och jag är trött på att stänga saker inne, som jag tycker, tänker och känner! Det ska bara ut, det är då det är som skönast i slutändan. Sen om jag får skit för det rör mig inte i ryggen, för man kommer längre om man talar sanning. För det få människor som vågar det, tala sanning!

Män som hatar kvinnor, vill se, SKA se! I helgen närmare bestämt, sällskap till det blir Josefine & Carina (Josefines mamma). Tror jag och mamma hade pratat om det också, men den är nog värd att se två gånger så jag kan nog gå med henne också, om inte planerna ändras, hon har säkert nått att stå i hon med, som typ städning!

¨
Hugos i fredags, seg i lördags & död i söndags!


Så dumt !

(Fredag, 24 April)
Så dumt, det är precis vad det är. Att jag inte fattat ? Att jag inte lyssnade och trodde på hur sanningen egentligen var ? Ja, jag har gjort fel, igen! Och vad jag skäms,  herregud! Det är fan inte sant, men nu har jag slängt iväg två meddelanden till dom två utsatta för det här, jag kände mig verkligen hemsk när jag gick där ifrån.

Det enda ordet som egentligen finns för det här, det är tack!
Men jag menar det bokstavligen inte, utan mer ironiskt, men nu har jag lärt mig, och det var inte försent!
Utan det var ett bra läge att lägga ner allt på, det tackar jag mig själv för! Nu är jag faktiskt stolt över mig själv, som kom på en sån sak, som stämde ? Hur sjukt är det inte ? Jag lyckades iallafall, och nu har jag fått fram mitt svar. Jag valde som sagt aldrig, och det är fortfarande mitt svar och mitt val!

Annars igår tack tjejer för en trevlig kväll. Jag behöver komma ut ibland, jag kan inte bara sitta inne hela dagarna och tro att nått kul ska hända framför tv:n liksom! Underbar kväll, med mycket skratt, det älskar jag! Och ni är fina tjejer, helt underbara :)

Josefine, tack för att jag har dig, jag hade inte klarat mig utan dig, du är en sån god och underbar vän. Jag uppskattar dig verkligen, och du finns där för varje sekund, du är som mig, lite mamma av dig! Och det jag älskar med dig, det är att jag har aldrig skrattat mig så lottad med någon annan! Du är världsbäst, och du är min bästa vän! Aldrig ska jag sluta älska dig!

Får jag lust sen så slänger jag upp bilder från utgången, vi gick till Hugos en halvtimma innan dom stängde, där träffade man på sin syster som man aldrig har fått vara ute med tillsammans. Det var underbart, och kameran var självklart med.

Nu ska jag ut och prata allvar med min efterlängtade vän Christoffer ! PUSS

Hur skulle ett kändisliv egentligen vara ?

Jag sitter här med Big Brother på som går på tv:n,  sitter framför datorn och pratar med Nils och Alex på msn. Nils kan jag verkligen inte sluta skratta åt, han är så härlig, han får mig alltid att skratta, verkligen! Han är en sån rolig person,  en man verkligen har kul med, liksom bara över msn, hur kul kan det vara, egentligen ?

Nå, det som hände var att vi satt och prata, jag klagar på hur tråkigt jag har det på mina lediga dagar, och att dom går i samma visa, igen och igen och igen.. Så jag sa att vara känd kanske vore nånting, för dom verkar ha saker att göra hela tiden, och jag som älskar att ha saker att göra, jag tänker varje dag "idag kan jag städa" men jag kan ju inte göra det varje gång jag har tråkigt och är rastlös, eller ? Nå, kändislivet var det, så det jag sa var det här  " asså, jag har ju en blogg.. jag funderar på om man ska du lägga upp nakenbilder och så, så att alla ser det, då blir det fler och fler läsare, då kanske jag får pengar för min blogg sen, sen när alla ser mig på stan "där är hon som lägger upp bilder på sin blogg", men skit samma om dom typ är emot mig eller inte"
Vad säger då Nils  ?

haha vilken jävla plan!

gör det!

jag kan godkänna bilderna innan du laddar upp om du vill

sarathekiller:

haha, jag det vore ju klockrent, annars kan du TA bilderna

så kanske du också blir känd

nils:

aah gärna det

sarathekiller:

och då får du se massa nakna tjejer, då kanske dom vill bli fotograferade av dig, och då tjänar du också pengar

nils:

sjukt nice!

vore nice om vi plåtade typ på stora torget

imorgon t.ex

vid uteserveringarna

tror det skulle dra folk!

Men ni kanske inte tar det på samma sätt som jag, min humor förövrigt liksom ! Men jag har iallafall skrattat, mer är det, men inlägget blir så långt då, det orkar ju inte folk riktigt med! Men sen om det hade varit en känd person så hade det ju kvittat, men läser inte ni, så läser jag själv.

Värme / Sara


23 April

Snart är det slut på denna månaden också, fan vad tiden går fort. Det är lite sjukt faktiskt!

Big Brother har börjat gå i repris på tv400 om det är någon mer än jag som är intresserad, från 2003 ska jag också tillägga! Jag förstår inte hur människor har bett sig åt egentligen, jag menar herregud! Sen en annan sak jag tänkte på, Linda Rosing är ju med i det och hon såg vääldigt mycket bättre ut då, istället för dom där förstorade läpparna kunde hon ha gjort nånting annat, tycker jag!
Jo jag tycker det är kul att kolla, men jag ligger här och blir så irriterad och förbannad, jag vill helst av allt se när Jessica var med, jag gillar henne, hon är cool. Nu är hon nog inte så katig, jag menar hon har barn och jag tror hon har växt till sig en aning!
Jag tog ju efter av henne att ta hål i överläppen, lika cool skulle jag själv vara, jag hoppas det kommer efter det här, för då ska jag inte missa en enda sekund av det! Som sagt, Big Brother på tv400, 22.45 eller 22.50 beroende på.

Förresten, jag har skaffat mig Facebook om jag inte har sagt det, jag börjar förstå nu & där kan jag också hitta mina saknade, jag är nog glad att jag skaffa mig den där. Man kan verkligen hitta folk från hela världen, och jag har hittat mina saknade! Det var det jag ville ha sagt för den här gången, PUSS!



Take a chance, take a chance, take a chance on me.
Mm, det är liksom nu eller aldrig! Själv funderar jag på aldrig.

22 April

Jag kan börja med måndagen, då det var en speciell dag, min mamma fyllde nämligen år! Så igår (söndags) kom Emma & Robert hem till oss för att fira henne. Det blev god mat och lite fika på det!
Annars var måndagen en ganska lugn dag, jag åkte och solade, efter det åkte jag hem, somnade framför tv:n och där låg jag tills tisdag! Jag sover så mycket, inte undra på att jag är så trött hela tiden..

Tisdags så var jag ledig som alla andra tisdagar, sov, sov & sov ett tag, sen kom mamma hem och det blev mat, sen gick vi ut och gick och sedan bakade vi bullar, göttmos! :)

Idag, onsdag funderar jag på om jag ska orka ta mig till idrotten eller inte, eller om jag ska åka hem tidigt och bara ta det lungt. Vi får se vad hjärnan väljer! Annars är allt bra förutom att jag är väldigt hungrig! (som vanligt!)
Och sen, idag fyller ju även Robban år, det ska firas, men när är en annan fråga! Kanske idag ? Vi får se.
Grattis till honom iallafall ! :)      PUSS!

En bild från ett eller flera år tillbaka, när jag var till hjälp för flytting när Emma och Robert flyttade!

18 April

Postat av: Josefine

Men du snygging, vi är ju rätt bra du och jag! Iaf när det gäller att glida runt på en vindruva inne på Ica! <3

Just precis vad som hände mig igår, jag förstår inte vad världen vill mig med allt jag råkar ut för ! Vi skulle gå ner till Ica och Josefine skulle köpa Lime & Citron, då var det 4 Limer för 5 kroner, då sa hon att en påse skulle ju vara bra till det, tänkte jag vara snäll och hämta en påse, ja vad fick jag för det då ? Jo tillbaka går jag och går ner så att jag nästan bryter bena, för att jag gled på en vindruva, min fot vek sig och skrattanfallet går inte att förklara ! Framme i kassan måste dom trott att vi gick på nått, för vi hade inte slutat där.. Så gick vi hela vägen hem till henne igen, herregud! Den där vindruvan ska få igen, en vacker dag, eller jag har väl redan gett igen, jag krossade den och den gav igen på mig direkt, och när jag var halvvägs nere vid golvet så tänkte jag "jag ska inte ramla, jag ska inte ramla" tur att jag inte gjorde det trots allt. Såg även språet efter mig sen, jesus.


Så där snygg blev jag av att färga håret, känns som att jag fick allt på kinden och på ryggen i stället för håret! Snyggt äre, ska börja med det.


16 April

I tisdags var det en syster-dag, vi tog en fika på Ströget och sedan gick vi upp till henne igen, sen kom Linn och vi spelade Rockband. Riktigt trevligt, det är inte varje dag man träffar sin syster längre, inte som när hon bodde hemma!

Onsdags så började med skola, kändes ganska onödigt, skulle därefter göra min sista uppgift på idrotten, men det var inte ute vi skulle vara så för mig var det ingen mening att gå dit, så jag och Josefine åkte hem med 11 bussen och tänkte att vi kunde lyxa till våran dag med god mat, så det blev thaimat eller om det är kina, sameshit tycker jag just nu! Trevligt och mycket gott, men se upp för dessa peperoni, starka vad dom men dom gick inte att motstå. Mycket bra sällskap, måste göras fler gånger och oftare även om det är pengar, men det är värt vartenda öre! :)
Kan säga att det är nått jag verkligen rekomenderar!

Torsdag, det vill säga idag, har jag först varit och klippt mig, sen åkte jag och Josefine till stan, köpte hårfärg och upp till syrran för lite hjälp på det! Sen har  vi kört rockband idag igen, jag har lärt mig lite mer och insett fel jag gjort för att jag har gjort det svårare för mig än vad det egentligen är, så nu har jag fattat lite poängen med det! Bättre sent än aldrig säger jag då! Sen är det jag också, så I think you understand !
Nu ska vi äta mat, mangoraja, mums ! Sen kött och pommes, sitter verkligen inte fel, nu ska jag se om min kära syster behöver hjälp, hon verkar ha lite att stå i ! Till "efterrätt" blir det majskolvar, inte fel det heller ! Bra dag, gillar vi. PUSS!


Falkenberg 2008, det bästa som någonsin kunnat hända mig! Det var bäst.
Solsting & Snesprång

10 April

Gött i pungen säger jag, jag var och bytte min klänning igår, så nu har jag en passande och en klänning jag kan andas ut i & in! Efter det åkte vi och tog den där bowlingen som skulle skett för ett par dagar sedan, hur det gick kan disskuteras, med andra ord, jag kom sist!

På kvällen blev det grillning och spel med Josefine & Rasmus. Barn yatzy, kul liksom, sen blev det Vem vill bli miljonär, klart jag vill bli det så jag kan skaffa mig allt jag vill ha på min önskelista! Allt kanske inte går att köpas men..

Idag blir det utgång med min brud, (Josefine ofcourse) och jag har klädproblem tror jag, men det här får väl hålla till kvällen! Till det lyssnar jag nu på gamla goa favoriter, Arvingarna! Sitter ju aldrig fel faktiskt. Nu ska jag platta mitt långa hår som kommer ta ca halva dagen om jag vill få det rakt, kommer säkert förstöras ikväll, men jag får ta det helt enkelt..

SEN, don´t forget, min bror fyller år idag, 16, vilken ålder! Jag trodde han fyllde 15! Se vad tiden går förbi när man har roligt. PUSS


Grattis då ellej, brosan min! :) <3

8 April

Stan nästan hela dan, känns bra! Nu såhär i efterhand så känner jag hur trött jag är. Idag har jag iallafall fått shoppat, en studentklänning, ett par skor & en tröja som jag dessutom har spanat efter länge, nu är den tamigfan min! :) Känner att jag kommer somna som en stock ikväll, det sitter inte fel! Sen har jag också varit iväg och solat med min mor, skönt men självklart varmt. En bra dag måste jag säga..

När jag prövade klänningen i affären satt den bra och inget fel med det eller den, nu när jag skulle pröva den hemma var den helt plötsligt för liten, hur kan jag bli tjock på några timmar och framförallt av ingenting?
Konstigt, så imorgon blir det för min del att åka in till stan igen och byta, och jag känner på mig att storleken över kommer självklart att vara för stor istället, inget duger åt damen längre...

Så nu blir jag faktiskt lite ledsen över att den inte vill längre, jag säger då det, kläder tjejer, kläder... En jävla massa problem! Eller så får jag hoppas på att den sitter den också, jo vi får hålla tummarna för det!

Tänkte bjuda på bilder av min tjusiga klänning & mina skor som jag inte är lika nöjda över kanske!
Imorgon hoppas jag också på sol istället för detta regn vi har haft idag! PUSS

   

The boy does nothing

7 April

Tisdag och vad gör man ? Jag hade hoppats på en starkare sol så att man kunde sitta ute och pressa lite, men från mitt fönster ser det ganska molnigt ut! Jag hoppas att det vänder. Sen är jag också sugen på en shoppingrunda, men det verkliga är att jag behöver inte handla kläder, det är fullt.. Å andra sidan så behövs en student klänning och ett par skor till det, och jag har hittat mina skor, jag är kär!

Varför är det så tråkigt med lov? Det finns verkligen ingenting att göra, och busskortet fungerar inte ens, jag blir så trött..
Trött blir jag också på dessa människor som tror att jag kan behandlas som vem som helst, tillexempelvis en slav! Förr sket jag i det, men nu tänker jag inte vara den "slav" jag en gång i livet var. Jag tänker inte längre ge allt jag nästan har och i studen bara få tillbaka skit. Nu är det slut på det! Det finns verkligen människor till allting här i världen och det är då fan mest negativt folk. Usch!

Nu ska jag ta mig mina två sista kapitel i boken, sen får Henke tillbaka den! Sen får vi se vart dom andra delarna av dagen tar vägen, får se vad mamma har lagt upp på schemat när hon kommer hem. Jag själv hoppas på en runda på stan!

Att jag aldrig lär mig ENDEL av mina misstag

3 April

Nå, döda Motala! Vad gör man en fredag som denna ? Solen skiner och vädret kan inte bli mycket bättre! Jag har nu suttit och läst bok i ca två-tre timmar, vilket liv tänker ni, men ja nått måste man göra av dagen! Annars är det dött på mitt schema, det finns verkligen ingenting att göra, känner jag. Skulle ha städat men istället satte jag mig ute på baksidan och läste en bok som jag helt hade glömt bort att jag hade, dessutom är inte boken min så jag måste snarare än kvick lämna tillbaka den snart, iallafall innan jag tar studenten, boken tillhör med andra ord skolans! En brors berättelse, läs den om ni faller för en riktig händelse, kan säga om det lockar mer att det är "Pojken som kallades DET" brors berättelse, ganska logiskt!

Nej, för att göra någon nytta av dagen får jag väl ta tag i den där städningen jag pratade om. Mamma och pappa har ju gett sig ut så här sitter jag, jag är inte van att vara ensam längre, Josefine kom hit igen och lev lycklig med mig :)

Förhoppningsvis får jag sällskap imorgon och får förmodligen hitta på nått!
Det här inlägget var väl enbart för att jag har tråkigt. Städningen får bli nu till det sätter vi på gammal musik! Då funkar städningen ganska så bra. PUSS!


Sommaren 2006 närmare bestämt, vilken tid! Jag och The Poodles Jacob på bilden. Sikken pudding det där...

1 April

Vilken dag! Började med att jag fick reda på att jag kunde haft en ledig dag idag, men nej istället måste man ALLTID åka in till det där stället för att få reda på saker.. För det är sååå kul att pendla varje dag, NOT! Sen var man ändå tvungen att vänta på Idrottsläraren för att se sitt betyg och självklart uppkommer det någonting mer, men det är bara knipa igen och köra, han har väl ändå varit ganska snäll..

Jag kan säga att jag är endå ganska glad över att jag stannade, jag fick ett skratt anfall, som alla vet är det första April och Arre min lärare hade inte fått luras. Han försökte på Josefine men det gick ingen vidare, fram till att Frank satt där under tiden då han försökte lura Josefine, hur luringen var orkar jag inte ta, den är för svåra i ord ! Men Frank gick på det, och skratta vi eller ? Skulle tro så, hade gärna spelat in det på en film. Okey, jag kan dra det i en kortfattad historia! (Om jag kan)

På våran skola har vi som en "hall" där vi har soffor där dom lata sitter, typ. Och på dessa soffor finns det kuddar och då berättade Arre att det var någon som hade tagit ut kuddarna och så att dom vek sig, då hade en av eleverna satt sig där och ja, ramlat! Så det var vad Arre försökte göra med Josefine, men hon gick inte på det ! På den sidan av väggen finns det bara en soffa. På andra sidan väggen finns det tre om jag inte minns fel, så det Arre gjorde var att dra isär två av sofforna och la kuddarna emellan så att det fortfarande såg ut som att dom satt ihop. Frank sätter sig på andra sidan och vi ber honom flytta på sig, han reser sig upp och vi tror att han ska gå, MEN, till våran förvåning sätter han sig i "fällan" som man nu kanske ska kalla det, och där ramlade han, ja.. Jag grät så mycket jag skrattade, och sen kom det upp när Max sprang in i dörren och hade bråttom, men det är en annan historia....

Vi har kul på skolan, jag vet inte men det känns som att vi är ensamna om att ha det som vi har det ?
Sen ska jag säga att jag missa bussen också, inget ovanligt för att vara en jag, sen har Cissi också varit på skolan med lilla Ella, hur goa och söta är inte små bebisar då? Kan säga att jag och Josefine hade nått att göra iallafall, sitta och glo som att man aldrig sett en bebis förut liksom, men dom är svåra att motstå! Jag ska också skaffa mig en.

Jag fick en bild av Frida idag, det ska föreställa mig på kortet men en aning suddigt kanske! Jag har i mina unga år också varit till denna längd och ålder. Härliga och bra tider det där !


RSS 2.0