28 Februari

Nu har ungefär en vecka gått sen jag skrev, och som det alltid blir när jag skriver så blir det lite eftersom att jag inte skriver varje dag! Kan börja med saker som jag vill berätta.
Först den viktigaste saken av allt, igår, den 28, var det 10 år sedan min ögonsten försvann. Jag saknar och älskar dig!
På tal om det måste jag berätta om talet jag utförde (äntligen) på onsdagen, det gick ganska bra, men man kunde ju inte riktigt hålla in tårarna där, sen blev det inte bättre av att Josefine satt där med ett okänsligt ämne också! Usch, vi klarade det bra, och duktiga var vi, tycker jag. Väldigt modigt av oss, trots att tårarna inte vägrade stanna där inne. Haha! Vi fick kramas så det vart nog lite bättre. Hon är min fru, och jag älskar henne :) Hon är bäst!

Onsdag: Skola - KinaMat med mamma, syster , bror & faster Mari. Gott, men lite starkt med endel saker. Daniel ringer och frågar om jag vill hänga med till Askersund och hämta/köpa delar till hans kompis bil. Det fick bli så! Vi åkte iväg, kom en bit och stannade. Hm, jag vet inte, men jag tycker jag alltid lyckas vara med om sånna här grejer, för det är ju inte första gången. Det var inte Daniels bil, och det var inte mitt fel eftersom att den inte funkade som den skulle. Så det blev att stanna ett par tre, fyra gånger. Jag orkade inte ens räkna... Vi åkte iväg vid halv 3 ungefär och var hemma vid halv 8. Ja kämpa fick vi göra med det där, och frysa ihjäl. Mina tår var som isbitar som satt ihop... I alla fall, resan vart lång och kall och mycket att stanna och få hjälp. Alltid lika kul, not. Men jag ska inte klaga, kul hade vi, och skratta gjorde vi, det tycker jag alltid om :) När vi kom hem bjöd jag på kaffe och film ! Lite bråk också, haha.

Fredag: Jag tycker inte att det finns så mycket att göra nu längre, som jag har sagt innan jag känner mig som en gammal tant som inte orkar göra nånting, om klockan är 8 känns det som att det är försent att göra saker, eller att gå ut. Jag är ung, vad är det här? Jag och Josefine hade bestämt oss för att kolla på Alex med band när dom spelade, men vi började vela om vi verkligen skulle det. Det kändes inte riktigt som våran stil så.. Men efter många om och men så sa vi att jo vi åker dit, vi har varit mobbade förut liksom, vad gör det om vi blir det en gång till?

Musiken är inte direkt min stil, men det är alltid kul att kolla på nån som man känner spelar. Och ja, duktiga var dom.
Så där var vi ett tag, det var tre band som spelade! Sen blev det att åka hem, efter att ännu en gång ha fått stå ute och frysa. Kom inte riktigt hem där, men till slut löste det sig!
Och Alex var ju självklart lika snygg som vanligt, som jag ska börja kalla honom SnyggAlex. Stämmer in vädligt bra! :)

Nu väntar jag på min fru, sen ska vi vara barnvakt åt min man! (Simon). Jag känner att jag har väldigt många män nu, det är inte allt för bra! Det är bara 6 dagar kvar tills mina päron åker också. Bra eller dåligt?


My life would suck without you


22 Februari

Ja då var man här igen. Lovet har gått mot sitt slut, och jag kan väl inte heller säga att det var det bästa att komma med? Kunde ju ha hänt lite mer trots allt. Men mer snö har vi fått, är det vad vi vill ha just nu ? Nej, sommar och sol vore ju inte fel att ha året om! Josefine berättade just för mig att det är 12 dagar kvar tills hon gör sin förflyttning till mig, medans mamma och pappa åker till härliga Thailand i tre veckor. Är man en aning avundsjuk eller ? Men längtan tills dom kommer hem är lite lockande också, att få saker är alltid lika uppskattande. Som min Kate Moss parfym!

Talet som jag har nämnt ett par tre gånger är inte avklarat än, men denna vecka måste jag få det gjort, annars blir det ett ig där, det vore ju ganska tråkigt faktiskt. Så idag har jag ägnat mig åt det och ändrat på lite saker, lät även Henke läsa det och min uppfattning enligt honom så verkade den ganska så lockande? Han kunde inte sluta läsa, då är det bara hoppas på att andra Henke tycker likadant! (Min lärare).

Imorgon kanske jag inskaffar mig en ny telefon med det vill jag ha sagt att jag då byter nummer också. Men det får ni reda på då!
Nu ska jag ta mig en dusch innan Beck börjar, sen blir det att slockna förhoppningsvis för imorgon blir det att tag nya tag inför en ny skolvecka efter ett lov. Det ska bli ganska skönt, även fast jag har mina negativa åsikter.
Tjilevippen

Du är en man som utvecklats.


Fick en bild av Emelie, vad stor man känner sig. Det ser ut som att jag har en jacka för två Sara ungefär!
Bjuder på två söta flickor i åldern.... Jag har inte en aning om hur gamla vi var här så jag vågar inte gissa.

17 Februari

17 Februari, vad säger man, går inte tiden allt för fort ibland? Det känns inte som man hinner med dagen riktigt som den var planerad. Och nej, jag sover inte bort halva dagen så det är inte därför ifall någon hade det på hjärnan!

Lovet förövirgt har varit lite små segt, eftersom att jag är ledig varje torsdag & fredag tills jag orkar ta mig i kragen och kanske jobba med lite rester som jag har kvar annars får dom faktiskt ligga där och skräpa, för det är ju inte alltför viktiga saker. (För min del) Jo som sagt, segt lov, varit hemma och slöat ett par dagar, visst känns det som att man har blivit någon gammal dam som bara sitter hemma och gör absolut ingenting? Så känner jag iallafall, sen är ju inte Motala det roligaste stället att hänga på heller. Lördagen kom och jag slapp sitta hemma som en gammal dam och kände att jag fick komma tillbaka till min riktigt ålder, jag begav mig till Sara, Linda & Felicia, inget nytt för att vara jag eller ? Haha, men jag trivs där, jag tror jag ska sno deras lägenhet en vacker dag :) Sov där i två nätter, alltid lika trevligt, det har blivit som min andra familj liksom, men jag klagar inte. Vi skrattar alltid, och det sitter ju aldrig fel. Förresten så måste jag säga att jag älskar er, alot :) Glöm inte det tjejer!

Igår kom jag hem ganska skapligt, eller skapligt, jag var hemma vid fem ungefär. Var med Sara & Linda på vårdcentralen med Felicia! Sen gick jag hem en runda och det var bestämt att jag skulle åka tillbaka, men det blir inte alltid som man har tänkt sig, jag satt och funderade på att jag ville göra en ändring i mitt rum, efter många om och men så löste jag det där, det blev ändring. Men det här med sladdar, dom är förjävla jobbiga och bara i vägen hela tiden, kan inte bara dom försvinna och förbli osynliga, det hade varit skönt. Vid halv nio tiden ringer Daniel och jag gör honom sällskap när han tänder sin ciggarett, sen bjuder jag på kaffe och vi sitter och pratar. Vi tog senare våra häckar och åkte hem till honom och kollade på tre filmer, den första dog i slutet, jag vet inte vad riktigt som hände där, men det gick inte som det skulle. Den andra filmen gick iallafall som den skulle, och den tredje då, Johan Glans, den var inte illa pinkad, gott om skratt där. Jag som var så sliten kände för att sova sen, så kom hem vid 2-halv 3, var inte igår jag var uppe så länge, och sover länge gör jag inte heller längre, har kroppen känt av att jag inte kan sitta uppe till klockan 7 på morgonen och sedan sova bort halva dagen ? Jo men det är ju ganska bra i sånna fall.

Nu ska jag ta och fixa till min frilla, den ser inte riktigt klokt ut, nått vettigt måste jag ändå göra utav dagen, vad vet jag inte riktigt själv men det kommer jag nog på förr eller senare.

Sometimes I wish I could save you

13 Februari

Oh, det här vädret får en verkligen på bättre humör, inte för att det är nere annars, men att se solen skina får en ju att skina som solen själv. Får bara hålla tummarna för att det håller i sig också. I onsdags planerade vi och tittade mer på hur studeten skulle se ut, får hoppas att det blir en lyckad heldag att se fram emot, och jag behöver nog inte ens tveka om den saken det kommer bli en dag att minnas. Vi är redan inne på mitten av Februari, jag tycker att det går så sjukt fort, och det är 20 ynkliga dagar kvar tills mina föräldrar åker på en resa i tre långa veckor. Lyllo dom, synd för mig som får stanna i kylan.


Puss på mig som liten, och påtal om liten, jag saknar min bästa vän oförklarligt mycket. Men han finns i mina tankar hela tiden. Vore ju bättre om han gjorde mig till världens lyckligaste igen!

Sen kanske det också blir som man aldrig trodde efter två år. Ska vi satsa och chansa på att det går som på räls :) ?

11 Februari

Haha, jag är så happyface för att jag har sånna vänner som får mig på så bra humör. Och dom som är närmare än så, mysigt. Jag sitter och pratar med Nils, en mtuare som gick ut förra året. Jag måste säga att jag saknar dom alla som gick ut förra året, det här med att vi var som en hel familj stämmer inte längre, tycker inte jag. Nu är det som en helt vanlig skola igen, ganska mycket suck på det. Jag sa till Nils att jag ville ha en schimpans, han är för snäll och gör en till mig, jag trodde jag var snäll när jag sa att vi skulle döpa den till Nils för att den skulle påminnas om honom, eller för att jag fick den av honom, jag var lite elak tyckte han så han döpte den till Robin.


Nå vad säger ni, är dom inte lika som bär?

10 Februari

Tjingeling, jag har inte mycket att skriva (som vanligt nu för tiden) men jag kan börja med att imorgon (onsdag) är det sista dagen i skolan och sen är det ett helt lov att se fram emot, hoppas jag. Imorgon ska vi ha möte om studenten, yippikajeeeeey, det börjar gå mot sitt slut.

Sen måste jag ju liva upp stämmningen med att säga att vad ni än gör döp inte era barn till Sara om ni inte vill att hon ska bli lika klantig som jag då vid namn Sara. Det är säkert inte förvånande för dom flesta men det finns en sak jag ska berätta som inträffade herromdan, det såg ut såhär:
Jag och Sara (en annan som heter Sara också) städade och plockade i ordning, halva jag satt i badet med Felicia & Sara fick tanken att rensa röret till handfatet. Hon skruvade isär och som alla kanske vet så rinner inte allt vatten ner samtidigt utan det hamnar där ett tag, Sara råkade hälla ut halva på golvet. Och då sa jag det, ge mig den där så ska jag hälla ut det. Ja visst sa hon men häll det inte i badkarlet i och med att Felicia satt och bada, självklart inte tänkte jag. Vad gör jag och vart häller jag det ? Jo i handfatet, inte så smart om ni frågar mig alltså vattnet rann ju bara ner på golvet. Jag tror jag stod och garvade i en halvtimma, nu kanske jag överdrev, men jag skrattar fortfarande åt det idag, för någon av oss kunde ju ha tänkt till, men nej. Inte nog med det, faktiskt, så fick jag för mig att tvätta händerna, satte på kranen, dumt gjort av mig för där fanns fortfarande inget rör så där rann vattnet igen...... Jag blir så trött!

Idag i skolan tog vi kort, analoga så efter lovet blir det att framkalla dom, det ser jag nästan fram emot. Dom sista ska vara några som är inget-att-bry-sig-om, men jag tycker då fan att det var nog dom bästa nästan. Tänkte bjuda på lite MTU:are. Enjoy! + att jag tänkte att nu ska jag göra chokladpudding och sjunka ner i soffan, jag har sprungit på stan hela dagen med min fru, jag kunde hålla mig från att köpa kläder, så istället blev det en ny stav till min tragus.


 Kan också meddela att detta är den nya frillan jag fixade för ca två veckor sedan, har ju inte visat den på något sätt. Ändringen är väl att jag skaffade mig en lugg! Jag vill se bilderna som vi ska framkalla nuuuuuuu. Det ska bli spännande att se, förresten jag hade väl kanske lite att skriva.


RSS 2.0