30 Januari

Idag i skolan (ja, jag har varit i skolan på min lediga dag, tänka sig) konstaterade vi att det är snart den sista Januari detta år, yes det är våran skola det, inte som alla andra, just  därför är det ett plus på den, ibland...

Så nu är jag en liten bit of tired, på det slänger man sig ner i en säng och bara har det skönt, för imorgon blir det att gå upp tidigt, igen.. Fun, not. Öppet hus i skolan imorgon, innebär att vi då ska genomföra vårat projektarbete. Önska mig lycka till, tack!

Har varit en runda på stan idag, jag inhandlade en ny väska, det är aldrig fel. Och en ny tröja om det är det man ska kalla det, nu gör vi det iallafall. Nu får jag snart sluta handla kläder, inte undra på att mamma ber mig göra mig av med kläder. Fast då går jag och köper nytt bara för att fylla upp garderoben igen, mindre bra.

Nej nu ska jag kolla på One Tree Hill, redan sett avsnittet men det skadar ju inte att se det igen, min drömkille är ju med i den. Det körs fortfarande med det i skolan & lika kul är det ju fortfarande. & godis sugen är jag också, kan det blir jobbigare.

Det är mars snart, Josefine utan S. KOM IGEN, DU KAN JU LÄNGTA MER ÄN "LITE".

Jodå, en gång i tiden har man varit ljushårig. Och man vill bli det igen.
Suck vad jag velar.

27 Januari

Yes och så var vi här igen. Det var då inte förra veckan jag satt här och skrev av mig. Det känns som jag inte har haft tid till det, jag har inte haft nått intresse av att skriva! Men nu sitter jag här, har inte heller nu mycket att tillägga, kan bara säga att det här med att skämma ut sig är verkligen min grej. Jag lyckades göra det herromdan i skolan, för att fatta det kort satt vi i skolan, i "hallen" som vi kallar det. Där satt vi, pratade om drömmar, rummen runt omkring bryr man sig inte om, men där satt jag och berättade, drömmen var nog inte en sån som en lärare vill höra. Jag kan säga, snuskigheter. Ur ett av rummen sticker ett huvud ut, stackars Arre! Men han slutar inte köra med det, och han gör alla nyfikna. Jag kan också tillägga vem drömmen handlar om, Chad Michael Murray. Jag lär få leva med det ett tag och det kan jag göra, för vi skrattar ju dagligen åt det. Det är skönt att ha tillbaka Arre igen, nu blir det stämning på skolan igen, och jag tror alla har saknat honom!

Kortfattat.
Kan säga att jag överlever iallafall för er som undrar vart jag har satt mitt hus, eller det är några som har frågat så läser ni vet ni.

I lördags gjorde jag min mamma lite fattigare, tråkigt för henne, bra för mig som fick nya saker.

Igår, måndags fixade jag till en ny frilla, jag känner mig som en helt ny människa.
Känner inte riktigt igen mig själv!

Nu ska jag göra det bra av dagen, känns som att jag har slitit kroppen av mig.
Ledigheterna som gäller varje torsdag & fredag blir inte av denna vecka. Tidig skola fredag, ännu tidigare skola på lördag, vi ska ha vårat projektarbete. Vilket innebär att vi antagligen är lediga tisdagar också, skönt.
Så nu inväntar jag Andra Avenyn sen blir det nog lite One Tree Hill.

Kan säga att jag inte har nått emot mitt schema heller.
Måndagar: 8.10 - 10.30
Tisdagar: 8.10 - 13.00 (Kan också gälla sovmorgon eller ledighet)
Onsdagar: 8.10 - 15.00
Torsdagar: Ledig
Fredagar: Ledig

Vi får se när & om jag återvänder.
Må bra, men just nu har jag careface på allt!

RSS 2.0