........

HELVETES JÄVLA SKIT! ALLTID SKA DET VARA NÅTT.....

Resten av alla jävla helger sitter man hemma, nu kommer allt samtidigt istället! SUG AV MIG, jag är inte alls på humör längre!

Vi har sol! Yippiekajeeey

Nu är jag hemma igen, jag har varit och jobbat en sväng! Jobbade bara till lunch idag för att dom skulle ha ett möte. Men vi fick stanna och jobba om vi ville, och man vill ju inte säga "ne men jag går hem".. Men i och med att vi ska ha som en "klassfest" idag så förstod han! Men jag vet inte om jag är riktigt säker på att det är det jag vill, jag känner inte suget för tillfället. Lite mat så kanske allt blir bättre, jag vet inte ? Matvrak som jag är.. Men JAG säger att jag inte är dyr i drift, sen om ni frågar Josefine så säger hon nog inte samma som jag, haha...

Annars har jag att välja på att hänga med till släkten. Jag vetinte, men jag kan ju träffa dom mer än vad jag kommer kunna dra ihop min klass känner jag! Sen det här med kläder, jag behöver nytt sådant har alltså med andra ord klädproblem i sånnafall,tills ikväll, och ett par 100 skor, tack! Lönen blir nog inte så mycket nästa månad, jag har jobbat 17 timmar den här veckan. Sen ska dom ju dra en massa, inget kul.

Nej, jag får fundera lite på saken, jag måste få i mig nått nu.... i magen alltså!

Kisses

Mamma

Min mamma slutar aldrig att överraska mig! Hon kommer hem med både det ena och det andra.. Hon kommer ofta hem med saker till mig, sen vad det är spelar ju ingen roll, det är tanken som räknas, och det här gör mig glad! Filmen fick jag inte, men jag kan säga att den är bra.Tack underbara mamma, vad skulle man göra utan sina föräldrar egentligen ?

Allting gick mycket bättre...

Min mamma är så snäll, hon kommer hem med hårfärg till mig, det kan behövas! Jag får lite beslutsångest över vad jag ska färga, jag vill ha ljust, men samtidigt mörkt, det fick bli mörkt!

Andra dagen/gången på jobbet, idag gick allting mycket bättre och lättare, jag börjar komma in i det nu! Men jag har lite mer att ta igen och lite mer att ge... Det kommer, det kommer ! Allt kan inte hända plötsligt.. Men det gick iallafall bra, Josefine och jag trodde att vi skulle vara sura idag, men vad vi har skrattat!

Det känns så skönt att ha nånting att göra istället för att på sina lediga dagar bara sitta hemma och inte göra ett enda dugg! Jag är glad att Josefine fixade det här till mig :) Och jag tror hon är glad att ha mig där också, heeh!
Idag var vi inte normala nånstans (som vanligt egentligen) vi skratta, och ja, det andra stannar väl hos oss måste jag säga.. Hon är min kärring <3

Imorgon ska jag på kalas, min kusin Jessica fyller år, så det blir stressigt om jag jobbar som jag ska, kan bli så att jag bara jobbar till lunch! Sen kanske det blir Linköping och fest med klassen, jag har inte bestämt mig än! Om jag ska till Linköping måste jag skippa kalaset.
På lördag åker jag till Småland, min andra kusin Rebecca har konfermation! På söndag ska jag VILA UT, det kan behövas. Sen börjar veckan och det blir som vanligt igen, jobb och skola!

Hatar vädret, men jag är ändå glad att det är sånt här väder när jag jobbar, så att jag inte missar någon solning, hehee..
Skulle behöva dra fram dammsugaren!
Tjoflöjt, nu blir det avkoppling! PUSS (Pruskiluskan Josssssefine)


Nya kort var det jag skulle ta också, men jag har ju inte tid nu! Jag saknar min syster också..


Skoberoendet bara ökar

Idag var det skola för min del, lämnade in min uppgift som jag skulle men känner mig så onöjd med den, och jag fick inte göra om den heller utan det var bara att lämna in den! Det är en av dom uppgifter jag känner mig mest missnöjd med, usch! Jag hade dessutom missuppfattat det hela, så jag satt ju där igår och krånglade... Det visar sig ju sen hur det går. Nu återstår bara SamhällB som jag fortfarande inte förstår mig på, att en uppgift ska vara så krånlig ?

Sen så har jag också fått reda på att man kan lämna in uppgiften sista dagen om det nu skulle vara så, och den ska även gå att betygsättas då, det är lagen och om ni inte tror mig så kan ni ringa skolverket, jag kan fixa nummret också, finns ju folk som skulle behöva ringa dit!

Nu ska jag ta mig en dusch och har inget val om tv:n, fotboll! Imorgon är det jobb som gäller för mig igen, jag hoppas jag kommer komma in i det här, just nu går det kanske inte tillräckligt fort som det borde, men det är andra gången för mig imorgon, allt kan ju inte  gå som på rullband första gångerna, om ni frågar mig ! Det kommer ju bli en vanesak, sen att jag kommer ha nummer svävande runt mig gör ju ingenting, snart drömmer jag väl om dom också...

Jag trodde att jag var en jävel på att prata i sömnen, men det visar ju sig att det finns folk som slår mig, haha!
I be back, tjongflong.

Styyyyvelse

Tjillevippen, som Dag-Otto skulle ha sagt! Han är ju för söt den där alltså, en dag med honom och hela mitt liv hade varit räddat! Han gör verkligen mina dagar.... Älskarn!

Och idag, var det min första jobbardag. Det gick ganska bra faktiskt, endel skriver som kratter, men jag ska inte klaga, kan ju själv göra det! Jag bara måste, haha! "Jag kanske ska spara också". Undra hur länge jag kommer ha kvar det där jobbet ? Ne hjärnan hade verkligen balanserat sig ur balans, jag var inte med längre...  Usch, fy och skäms, Sara.. Lär mig nog tills nästa gång!

Dag-Otto var ju bäst igår, jag älskarn som sagt, skrattar bara jag ser honom! Ja, det andra kanske inte var lika bra, men jag har min blick mot Dag-Otto!

Jag skulle bara skriva av mig lite, jag är helt slut nu.. Och så ska jag plugga, kul! Nejva.. Men jag måste, 5 skoldagar kvar, sköööööööööööönt!

Dåligt väder, hoppas på bättre imorgon.. Hade ju tänkt sola efter jobbet, men blev inget med den saken inte.. Sola ju igår, har fått färg idag, oja. PUSS (Har inte tid)


Lite mer vett va, tjejen.

Solen skiner, men jag tror inte att det ska vara tillräckligt för att gå ut och lägga sig för att pressa! Vi får se med tiden, klockan är ju "bara" 11.47

Igår var det balen som jag sa, många brudar som var fina, yesyes. Jag fick vara fotograf, och när jag kom hem hade jag så ont i mina fötter, så vad gjorde jag ? Jo jag lade mig ner och sov, sen vaknade jag av att jag hörde hundtricket på tv, så jag kollade klart på den, sen kollade jag färdigt på Stefan och Krister som jag toksomnade till! Sen var det dags att sova igen, nu har jag sovit sådär mycket igen...

Att inte en människa ska kunna hålla käften i styr ? Jag förstår det inte riktigt, lägg inte ner någon tid på mig med dina ord, och jag lovar, jag blir inte ledsen för fem öre! Sköt dig själv och det liv du nu lever, sen vet jag inte om du skulle vara rolig, men det var du inte heller! Det hade ju varit lite fränt att gå fram till dig och slita din klänning i stycken liksom, men jag har växt ifrån det där, jag undrar när du ska göra det också ? Never, typ.

Löjligt folk finns det ju trots allt! ovärt att prata om, men jag blir så trött på någon med käften som henne..

Nu är det inte långt kvar, Stefan & Krister imorgon... snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart!

emhoethekiller.blogg.se säger: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart
snart är det måndag D:
sarathekiller.blogg.se säger: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Bara en fråga, vilka är dom mest nördarna inför det här om man får fråga ? :) PUSSS, hej.

Solsting & Snesprång, jag läääääääängtar!

Hej! Inget vackert väder, bara regn och regn hela tiden! Jag får aldrig sola, suck... Men jag har fått annat att stå i idag. Johanna kom hit idag och jag fixade hennes naglar och färgade hennes hår. Jag är så duktig på endel saker, hehe.. sen tog jag fram min vän, dammsugaren!

Jag bara längtar tills det ska bli måndag, så att jag ska få se mina älskade, Stefan & Krister, där bland DAGOTTO.. Åh vad jag kommer skratta, jag har sett lite på reklamen och det känns som att jag bara vill sova, tills det ska bli måndag! PUSSSS på det.

Igår umgicks jag med Amanda, det var trevligt ! :) Vi spelade minigolf, och när vi hade kört tre baner ville vi redan åka hem, haha dåliga förlorare ? Men Amanda vann, jag kom sist, usch! Ska ta en till match med henne och visa vem det är som är golfproffs, moha.. Jag åkte hem vid 10, eller hon körde hem mig, jag hade ju varit uppe sen 8.

Imorgon är det bal här i Motala, hoppas dom får bra väder nu när dom ska klä upp sig och lägga ut en hel förmögenhet på att sminka och fixa håret! Jag skippa det där, men jag känner att jag har lite ångest, allt gick inte som det planerades, men NU har jag en som jag kunde gått med, kan ju ta lite kläder hemifrån och smita in, haha! Typsikt mig..

Nu ska jag kolla på Dirty Dancing.


Resultatet för Johannas naglar ! :)

Inte tillräckligt

Ne, det är inte tillräckligt varmt för att ligga ute och pressa, känner att jag måste göra det nu. För det som tog på mig sist börjar försvinna, jag måste dessutom hålla min hy ren och fin!

Jag fick förfrågan att hänga med grabbarna till High Chaparral idag men i och med att balen är på lördag så kunde jag inte, det hade ju varit kul faktiskt! Men har man lovat så har man.. Kommer nog fler chanser till att jag får åka dit, förhoppningsvis!

Nu ska jag iväg och köra minigolf med Amanda :), om det är inte är så att det är stängt, får hoppas att det inte är! PUSS mina vänner.


Nu ska jag ta mig fan ta tag i att bli ljushårig.... igen!

Så jävla cool bara

Vad jag längtar till måndag ! Imorgon kanske jag ska spela minigolf, vi får se hur det slutar, dålig förlorare som jag är! Haha..

Min nya t-shirt tänkte jag visa, den är så inibomben skön, mammor är bara för bra ibland ! :)



Hämtade ut min studentmössa också, se bara så bra jag passar i den! Så jävla cool bara.. Se bara hur bra det här kommer att bli, men dock kommer jag inte vara osminkad, hehe.. Bjuder jag på! Så hemskt är det ju ändå inte..
  

Och en till bild på min sköna t-shirt..


Spring, spring, spring

Ont i mina fötter, det är så att jag vill söka nu.. Men sen hänger det också på att jag har gått hur mycket som helst idag! Jag har varit på stan från att jag kom in till stan vid 12, ätit pizza (mums) och sprungit på stan hela dagen lång.. Letade efter en skinnjacka men föll inte riktigt i min smak, en hittade mamma som var jätte snygg, men självklart skulle den vara för liten! Får leta vidare.... Eller vadå, är det "ute" med skinnjacka? Inte som jag har sett eller förstått det... Så mitt köp idag blev en t-shirt på Vero Moda 49.50, ska nämligen stänga igen, så dom rear ut allt!

För alla nördar som jag, fick höra att Stefan & Krister går på tv på måndag, Solsting och Snesprång, den jag var på i sommras. Ska se den igen, fan vad jag kommer garva, lika mycket som sist.. Men det vore ju bättre att se det live igen och sitta längst fram! Någon kommer vara upptagen på måndag från halv 8 till 10 ungefär.. GLAD ELLER ? Aaaa

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag är trött och måste piggnas till lite! PUSS

Take care....

Vad är det som händer nu då? Jag mår illa till och från, ena stunden är jag sugen på godis och när jag väl köper det sitter jag bara och kollar på den, "varför köpte jag det där för".... Det gäller inte då bara godis, utan allting! Sen jag som prövar på allting har nu köpt dessa nya tuggumin som har kommit ut, Läkerol - Salvi. Vi får se hur smaken är! Nu ska jag lägga mig ner igen, och take care of my mage.

Imorgon är jag ledig, och på onsdag hämtar jag ut min studentmössa!
Hoppas ni mår bättre än jag, det har dessutom inte varit min dag idag! Ibland är det så skönt att ha någon att prata med som verkligen FÖRSTÅR... Sen har jag frågor som nog har ganska dumma svar, men jag gör det som känns rätt, så säg inget om att jag gör fel! Jag har mina val, ni har era.

Jag kommer aldrig få se den känner jag....

Ja, nu blir jag lite sur faktiskt. Eller mer lite ledsen, jag som så gärna vill se Män som hatar kvinnor, och jag hittade den och laddade ner den, men vad visade det sig vara? Jo en berättareröst, ja ungefär som en bok fast du har en som sitter och berättar för dig, kan ju vara nått men jag vill ju SE inte bara HÖRA! Jag vet inte hur många klipp det var, och jag tänkte "vad fan är det här?" Så för min del var det bara att trycka på delete och sura..... Så med andra ord måste jag se den på bio inom kort, eller så får jag väl häcka ihop och vänta tills den kommer ut så att man kan hyra den! Jag har ju hört att den är så bra, så jag vill verkligen se den.. Min vanliga otur!

Sen, jag tror faktiskt jag aldrig har haft så roligt med en av det motsatta könet, faktiskt! Inte ens under några av mina förhållanden. Visst i dom har det väl också varit skratt, men inte tillräckligt mycket för att uppnå det som det är nu...  Just friends, och jag tror inte vi kommer att komma närmare än så, faktiskt.. Jag har det bra som det är nu, men att man saknar det där att kalla den älskling, eller höra alla fina ord saknar man självklart! Men jag står kvar där jag är, det känns som att det är bäst så! Men, jag får inte glömma, jag har verkligen hur kul som helst, och det är mycket skratt och skämt.. Jag känner att jag kan vara jag, mig själv! Det är inte alltid det har varit så, från min sida... Jag kan säga, göra vad jag vill, utan att skämmas och vara den där "blyga Sara" jag har blivit tagen för förut. Det känns så bra!

Det var det jag ville säga, jag kände att jag var tvungen att skriva det. Nu väntar duschen på mig jag måste in och tvätta av mig "stick i väg", haaha! Imorgon är det skola, inte så mycket att se fram emot kanske, men det är bara bita igen och ha tålamodet framme... PUSS! Förresten, jag har fått färg på kroppen, jag är stolt måste jag säga... Hehe


Min favorit Magnus Betnér! Speciellt när han spelar "nyknullad"....

Solen är av mig, älskad

Vad jag älskar vädret som vi har just nu, på våran baksida är det hot, hot, hot. Har hört från andra ställen att det är kallt... Hehe, lyckan är på våran bakgård! Så vad jag har gjort hela dan är att lega ute och pressa i solen, gick ut lite för tidigt så jag fortsatte min rensning på baksidan, i rabatt osv..

Igår hade jag också besök av min Moster och min kusins barn Dante! Så söt kille, två år och kan prata så bra, härmade vartenda ord man sa! Sara kunde han också säga, och sa hela tiden "keeeeeeey" och "aha". Haha, man har så söta släktningar alltså, och jag saknar min ena kusin halva!

Nu ska jag ner och  hälsa på min faster och hennes man, sen måste jag ta mig en dusch, har ju varit i jord och skit idag, så måste ju lukta lite gott om nån händelse uppkommer!

PUSS och solvärme från min baksida! Sen en stor exktra puss till min moster och Dante!


Typ, så glad är jag! "I´m a happy, happy girl, with a happy happy smile" som dom i Aqua hade sagt.


Stockholmresan

Igår var vi i Stockholm som sagt, det var inte lika spännande den här gången. Ne, det var ingenting för mig!
Jag räknade ut att jag satt på en buss 7 timmar igår, på ett ungefär! Jag är van...

Idag har jag fixat med tvätt så nu tänkte jag gå ut och lägga mig i solen om det inte blåser för mycket. Sen får vi se vad det blir av dagen. Motala förklarar ju allt!



 



Jag har haft så sjuka drömmar!

"You raise me up......"

Idag har jag varit i skolan som alla andra onsdagar. Och idag har jag jobbat, det må jag säga! Jag slutade halv elva som vanligt, åkte hem och solade med Josefine. Sen åkte jag hem, och somnade som vanligt, men jag var verkligen ur trött som imorse, jag ville knappt gå upp...

Nyss kom jag hem från min brors skola, dom hade som en konsert, det var roligt att se, verkligen! Haha bäst var nästan när killarna klädde ut sig till tjejer, och gick som en "catwalk" med låten The Pussycat Dolls - When I Grow Up... Mina kläder syntes även till på scenen, uppskattat eller vad liksom, haha....

Nu ska jag in i duschen och skölja av all solsvett som har smitit in i min hud, det kliar lite grann. Och det finns ju inget bättre än en dusch sådär på kvällen!

Bilder uppkommer från deras konsert, 9C är det dom går i. Usch, alla bara blir stora! Jag kan säga att min bror och min kusin sjöng var sin låt, ensammna, modigt, jag hade aldrig vågat..  Bland 200 personer ungefär, men jag vill vara med i tv eller stå bakom en kamera, liksom bli sedd! MAN LEVER BARA EN GÅNG, SATSA HÅRT OM NI SKA TRIVAS! SEN MÅSTE MAN JU OCKSÅ NÅNGÅNG TRIVAS MED SIG SJÄLV! Eller har jag fel ? Ne, det är som vanligt, rätt..
Sen måste jag ju säga, Grattis till Bekka som har fixat till sitt körkort, blir lite avis, men vafan jag har ju hela livet på mig! Hehe... Så grattis gullet :)

Duschen väntar...... PUSS


Jag vill bli ljushårig igen, ska nog satsa på det! Turkiet 2007 närmare bestämt... Den tiden då allt var perfekt, faktiskt.

Orsak och symtom

Vad ska man göra i sommar? Jag menar med jobb osv, tanken på det får mig bara att vilja, ja vadå ? Jag vill ha ett jobb, åtomistonde ett sommarjobb så att man kan tjäna lite pengar och göra det man vill göra! Det är en hemsk tanke, verkligen...

Annars, igår sov jag hela dagen, det är som vanligt. Bara sover & sover hela tiden, men det känns som att det finns inte vettigare saker att göra. Jag är så nervös för hur det ska sluta med min skoltid, men jag hoppas att det går bra, det viktigaste är ju ändå avklarat! Imorse vaknade jag vid halv tio, och jag har vairt vaken sen dess, inget sovande här inte, bravo! Jag har kollat på Tonårsliv, men jag har två avsnitt kvar.... Det var ganska bra faktiskt, men det är ju lite hemskt faktiskt.....

Jag har lite att göra efter sommaren, lite sökanden, söka för mina leverfläckar igen och se om dom kan göra så att jag kan trivas lite bättre med mig själv och slippa bära på dessa långärmade tröjor hela tiden! Den enda gången jag går utan är väl mest när jag är hemma och själv, aldrig bland folk, nästan. Det känns som att alla kollar på en, det känns ju inte allt för bra! Sen för mina Hallux Valgus - betyder snedställd stortå
Orsak och symtom
Drabbar oftast kvinnor - 90 %. Orsaken är okänd men en viss ärftlighet finns. Bidragande orsaker kan vara nedsjunket främre fotvalv och sannolikt även yttre påverkan från olika skor.  Stortån böjer av mot lilltåsidan och det bildas en ömmande knöl vid stortåns bas. Detta ger stora svårigheter att hitta passande skor.

Sen är jag väl ganska nöjd måste jag säga!
Nej, nu ska jag ta mig en dusch och sen fortsätta kolla på Tonårsliv... På torsdag drar jag och min skola till Stockholm, ännu en Mässa att se fram emot, eller? Sist hade jag och Josefine kul iallafall, heheh... Tar inte det här, det var lite pinsamt sagt av mig........ MÅSTE FÖRRESTEN TA NYA BILDER SNART, I STUDION!
/ Puss Sara

Want this, yeeees

Jag sitter och kollar på schimpanser, från kolmården, webbcam live! Eller rättare sagt, jag kollar på två som städar för tillfället. Jag sitter i skolan och är hungrig, ingen nyhet va? Tänkte väl det. Uppgiften vi har fått är helt oklar, jag förstår verkligen ingenting! Frank är inte ens här, så hjälp kan man inte få, det är bra.

Det känns som att det är mycket jag vill ha för tillfället, men en sak jag inte kan få, en schimpans! Sen är jag så sugen på att ha ett par converse skor, jag har aldrig varit för det innan, men nu är det nästa SKA HA. Dom kostar ju lite money också, och jag åkte taxi i lördags, jag vet inte vad han styrde med, men pengar rullade iväg.


Dessa par skulle inte heller skada i skohyllan. 98:- H&M , inte lika dyra som Coverse!
Jag är jävligt shoppingsugen. Nu ska jag gå och äta kötbullar, brunsås och potatis! Mums & PUSS.
Jag hoppas på bio i helgen, Män som hatar kvinnor, jag har inte sett den än, bedrövligt. SKA bara se den alltså, inget snack om saken.

Världen straffar verkligen mig, eller vad vill den ?

Hur dåligt väder som helst, så med det vill jag säga att  det inte finns så mycket att göra. Stackars min syster som får detta väder till sin födelsedag! Och sen så, grattis på min kära systers 22-årsdag ! :)

Jag tror världen straffar mig, den vill inte varken det eller det, den försöker att göra tvärtom emot vad jag själv gör. Men så funkar det inte, den kan inte vända på mig. Det är ju liksom JAG som stryr! Men en på miljonen liksom, hur kommer det säga att det ska hända? Shit,  vad världen är liten ! Sjukt.

Igår kom Josefine & Rasmus och hämtade mig, så åkte vi och hämtade Jonny och så hem till Rasmus igen, rökte vattenpipa! Sen var vi sugna på ett glas eller två, så vi åkte och hämtade och fixade. Jag ville blandannat åka hem för att byta kläder, inte var det den snyggaste klädstilen alltså!
Sen åkte vi tillbaka till Rasmus och körde kubb, det blev 5-0 till Rasmus och Jonny, hur kassa är vi inte då ? Haha! Men kul hade vi iallafall, huvudsaken tycker jag.
Jag kunde ha sovit bättre, men jag ska inte klaga, för sova kunde jag, jag och Jonny fick dela på en madrass, som jag sa innan så sa jag att han kommer inte få nått täcke om han delar det med mig, så, vad var det jag sa ? Idag klagade han på att han inte fick nått täcke, jag vinner, så är det bara! Men verkligen, en jätte trevligt dag/kväll/natt. Vi spelade Wii också!

Jag är ganska duktig för att vara nybörjare för endel saker, bowling har bara varit min grej, men testade andra saker, och jag var bra! Hehe.


Nu ska jag laga mat, om jag orkar ta mig från min sköna plats. PUSS


Extreme home makeover, det är vad jag skulle behöva, fatta lyckan!

Gud vad jag är trött hela tiden. I skolan idag gick det faktiskt bra, otroligt nog! Jag jobbade konstant i två timmar, vilket motsvarar vad jag brukar jobba på en hel vecka med två lektioner! Jag slutade vid halv elva så jag var i stan vid 12. Eller Rasmus kom och hämtade Josefine & mig så åkte vi och käkade lite onyttighetsmat, pizza. Det var väldigt längesen jag åt det nu, så det var väl hyffsat, det skulle kunna räckt med en god fetaost sallad istället, hehe.

Jag vaknade för en stund sen och trodde verkigen att det var en ny dag, men jag kan ju för guds skull inte sova mer än ett dygn, men jag var tvungen att kolla upp det och det stämde inte, det var fortfarande onsdag. Jag älskar att sova! Tror också att ni har märkt det.

Nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch, sen ska jag nog kolla klart på Pelle Svanslös, jag gör ju aldrig det, somnar alltid och så får jag börja om hela tiden. Inte konstigt att jag kan alla repliker, samt i Stefan & Krister. Yes, jag är ett fan, a big one! :)

Känner inte riktigt att det är min dag idag, skulle vara snäll att dammsuga som mamma hade skrivit på en lapp, första som händer mig är att allt rasar och ramlar på min fot, det hände mig två gånger. Och igår skar jag mig i fingret, hela jag kommer vara ett blåmärke inom kort. SUCK

Funderar påtal om ingenting sådär att ta ut tv:n ur mitt rum och sätta den i mellanrummet här uppe, problemet är bara att jag vet inte vad jag ska ha där istället för min tv, jag funderar på en golvlampa sen bort, med tre olika storlekar. Går lika bra med två!
899 :- Vi får väl se inom kort.

Plikten kallnar, duschen ropar på mig! "Kom och använd mig, NUUUUU!" Så det är väl lika bra att göra som den skriker.
PUSS

BigBrother 2003

Hej ni glada! Själv är jag trött så jag nästan somnar snart.. Jag har varit uppe med tuppen, hängde med mamma till Linköpings sjukhus och sen har vi bara gått och gått hela dagen, i affärer och ja. Idag kände jag inte för att handla, faktiskt, men en grej som har satt sig i mitt huvud det är skor, skor hela tiden! Jag har blivit av en sort beroende av det, av skor tänker ni, men ja så är det.
Men inte ens ett par skor, skärpning nu va! Men ändå så har det gått åt pengar, och jag försöker sitta och räkna ut vad jag har handlat, för hur mycket, vad jag har kvar, ja ni fattar poängen. Men det går inte ihop sig, jag har mer än vad jag ska ha, helt sjukt! Inte för att jag klagar!

Hur går det med min rökning då. jo det ska jag berätta att det går faktiskt kanon, jag kan inte säga att jag har slutat, men jag har dämpat på det. Man brukar, iallafall jag röka ungefär ett paket på två dagar, men jag har mer än halva paketet kvar, och jag köpte det i söndags! Bra va ? Läste på Linda Rosnings blogg att hon har slutat, hon har varit rökfri i tre veckor om jag inte minns fel, och känner inte alls suget. Det är bra, jag måste också bli rökfri, det är antagligen därför mina pengar inte rullar iväg som dom brukar!

Såg förresten Twilight igår, den var hyffsad, men nog med skrivandet idag. Nu ska jag sätta på Stefan & Krister som aldrig blev av sist, sen ska jag koppla av, imorgon är det en skoldag att inte-se-fram-emot! Träffade förresten Nisse, stod och prata, han var bäst på MTU! Och vi/jag kommer alltid vara hans barn. Hehe! Han förstår och man kan prata om allt med honom.

BigBrother igår, jag känner att jag missar det idag. Om jag inte somnar en sväng nu dvs.
Christian: Jag hittade en snopp, men den var inte min för den hade jag på mig. Christian var med andra ord under täcket på Larssa! Haha. HUMOR
Hepp och hopp!

Jag kunde väl tänka mig det

Jag blir så förbannad trött på det här! Sjukhuset var det för min del, fick även åka till Vårdcentralen vid sjukhuset, Vårdcentralen vid Marieberg! Dom vet ju ingenting ? Men min mamma har hittat det i tidningen, konstigt, jävligt konstigt!

Nu sitter jag här, och är så oerhört arg, att man inte ska få ta bort dessa leverfläckar om man vill, jag menar att jag mår inte direkt bra utav dom! Jag kan säga det, att det är det enda jag skäms över för min kropp. Folk påstår säkert nu att jag sitter och säger att jag är jättte stolt över min kropp, men tro det ni ! I don´t care anymore. Jag har egna åsikter, och skiter fullständigt i vad andra tycker och tänker. 
Sen var det tänkt att det skulle vara i linköping också, "först till kvarn", vafan är det för nått då ? Här sitter jag med flera miljoner fläckar, och jag kan tänka mig att dom som ringer in och får en tid har en enstaka! Guuuud, jag blir så förbannad på det här..

Jag tänker snart sluta bry mig och lägga ner vartenda öre på det för att kunna må bra, och slippa gå med långärmade tröjor på mig, det är hemsk! Och sedan slippa se alla som kollar på mig. Hur kul tror ni att det är ?

Usch vad arg jag känner mig, det är inte bra! Men jag blir faktiskt det när det är nått man äntligen känner att man ska få kolla, men så är det ingen på varken sjukhus eller vårdcentral som vet om nått.

Nu tänkte jag ta en promenad till affären och köpa fetaost, sen göra en riktigt god sallad! :) Kaffe på det också!
Sätta sig i solen om det inte är för blåsigt.

Ses på stranden då, fläckfria människor. PUSS!

Sluta bit på naglarna, Sara!

Söndag, söndag, gud vad jag älskar söndagar! NOT.
Igår var jag barnvakt, somnade innan Simon, han låg och kollade på en film, Wolf. Och jag blev hela tiden väckt av  "Sara, nu kommer det bästa" eller "Sara, kolla", jag kollade väl men somnade om lika fort igen. Han sa att han var vaken till fem, men det tror vi inte på, haha!

Idag har jag hjälpt Fia på sin framsida att rensa allt ogräs, solen värmde, och jag tror inte jag har varit med om det än att det har varit så varmt vid 10 på morgonen. Kaffe och sol på morgonen, mycket härligt.
Köpte ungefär 1Kg godis igår, men jag lämnade kvar det, och hur konstigt är det inte, när man lämnar det kommer suget? Men jag lät det vara kvar, inte bra för tänderna. Onödigt köp också, urk!

När jag kom hem tog jag dammsugaren i handen och drog runt den här på övervåningen, sen orkade jag inte mer! Tar en storstädning i veckan istället. Imorgon blir det nog ingen skola för min del, sjukhuset.
Tisdag innebär att jag är ledig & det blir en tripp till linköping med min mor. Hon ska till sjukhuset & sen antar jag att vi tar några varv på stan!
Skulle åka och sola känner jag, men orken då ? Finns inte där liksom. Så istället tar vi en dusch och känner oss fräscha. HOPPLAPOLLE, TJOHEJ!


PUSS

Bra men jobbigt beslut

(Fortfarande 1 Maj & Fredag, kväll)
Ja, mitt jobbiga beslut är att sluta röka, för den 548549 gången! Jag får av nån konstig anledning beslutsångest, "ska jag, ska jag inte?"..
Men det bästa vore ju ändå att lägga av, jag känner redan nu hur jobbigt det är, det har bara gått några få timmar, annars kan jag klara mig på det hur lätt som helst. Konstigt! Vi får se hur länge det håller den här gången för att-sluta-röka-igen.. Jag tror det kommer att hålla tills imorgon. Jag försöker sitta och proppa i mig allt jag kan få tag på! Kommer jag att klara det här?

Jag sitter och läser olika slag av bloggar också, jag läste ett inlägg på Linda Rosings blogg som hennes dotter hade lagt in, det var hårda ord. Men jag förstår, det handlade om att någon eller ett antal som jag fattade det hade klaga på Linda för att hon hade haft sex i BB, och att Carolina Gynning också hade det men ingen säger nånting om henne! Nej såklart dom väjer ut en som ska skadas, och det blir antagligen den som ser bäst ut och har det lilla extra, eller har jag fel ?

Nu ska jag proppa i mig lite mer, jag ska ner och rota efter nått innan BigBrother börjar, för det gör det vilken sekund som helst, sen är det varmt också! Antingen för jag känner röksuget eller om det är för att jag har min bärbara i knät med ett duntäcke över, jag vet inte om det har nått att göra med rökningen, men jag känner ju hur det kryper i bena på mig!

Ett bra tips: BÖRJA ALDRIG RÖKA! För då får du inte problemet att sluta, för det är svårt, I promise..


Det står "nyfödd gris ser ut som en apa". Jag tycker det med och det är hemskt och äckligt !

För dom få och bra jag har

(1 Maj, Fredag)
Idag är det första Maj, tiden går fort alltså. Det är bara två månader kvar tills jag och min klass tar STUDENTEN! Nått att se fram emot, hoppas jag ?

Igår, valborg, hade jag lite folk här, Josefine, Jennie, Elin, Jonny & Jonnys bror! (Stavproblem för hans namn) sen kom Rasmus också. Vi grillade, drack lite, spelade kubb, vilket var oerhört kul, men det var lite kyligt, inte tillräckligt varmt än för sånna sena utekvällar! Vi satte oss ner och pratade och, hur mycket skrattade vi inte då ? Herregud. Jo, men det var en bra valborg, bilder uppkommer senare, Josefine har dom.
Men tack för kvällen, förutom att jag störde mig lite på en människa, men man kan inte tycka om alla, så är det bara.

Men annars, tack! Mycket skratt, och vad säger vi om det ? Kanonkul!

På onsdag åker Jag, Josefine, Rasmus & Jonny till Kolmården, om det var Onsdag jag hörde! Om jag lyckas tänker jag ta med mig en Schimpans hem :)
Ha en varm och solig dag. PUSS

RSS 2.0