29 Mars

Då var allt som vanligt igen, mamma och pappa är nu hemma och Josefine har åkt hem! Jag har haft tre underbara veckor med ett umgänge som är underbara.. Dom här tre veckorna kunde inte varit bättre, det var nog det bästa på länge måste jag säga! Dom som har tillbringat mest tid här är ju självklart Josefine eftersom att hon bodde här, Rasmus, Daniel. Sen har det kommit och gått folk lite som men räknas dom som har varit här knappt en halv dag ? Jag vet inte, Josefine får bestämma det, jag har redan mitt tycke!

Mamma & Pappa hemma igen, bruna, Sara en aning avundsjuk! Vem hade inte velat ligga i Thailand på en fin sandstrand ? Men jag har hört nu att det börjar bli lite kört för Thailand, mycket som förändras, hoppas inte landet går under bara, för det är ju så vackert där..
Det blev lite smått och gott med saker, jag som inte hade speciellt mycket jag ville ha men är nöjd med det jag fick. Viktor däremot hade en hel lista med saker han ville ha, jag hade väl tre saker !

- Kate Moss parfym
- Trosor - Playboy & Calvin Klein
- Ögonskugger i stora lass, inklusive puder och rouge
- Smycken
- Solglasögon
- Bikini (I hopp om att jag är ensam om att ha sådana bikini denna sommar)
- Ciggarette, inget att skryta om, men jag det är vad jag fick och är man rökare som jag är och det är billigare utomlands, vad gör man inte ?


Så det var nog allt, bilder på det kommer om jag någon gång får för mig att jag orkar !
Sen vill jag tacka Josefine en gång till, tusen gånger till, tack för sällskapet, kunde inte fått det på bättre sätt ! Du är underbar & jag älskar dig. Min älskade bäste vän ! :)

Sen måste jag också tillägga en sak som slog mig i bakhuvudet, pappas arbetskamrater var så gulliga att dom ringde till mig och sa att dom skulle göra en överraskning till honom, att här kan han inte bara åka iväg och gita sig och tro att han ingenting ska få för det ! Så på det kommer det en bild nedanför likaså på en av dessa bikini jag fick, jag fick även ta min mammas. Skratta gjorde vi iallafall, varför kan stanna som det är tycker jag. PUSS !

 Inte många som gör så, jag tycker det är så gulligt av dom! Men det är vad jag tycker.

 Bjuder till på min blekhet! Men den & en till, köpte en som var för liten, en hel brun, sugen så säg till !

Look at me now, I made it.


19 Mars

01.55, det var ett tag sen man satt uppe så sent en vanlig vardag! Jag borde egentligen vid det här laget sova, men är man ledig så ska man ju utnyttja den tiden.. Dagen har i sig varit väldigt långt, det började med att vi åkte till skolan som alla andra onsdagar och vi börjar med HistoriaB, muntlig redovisning, kan inte säga att jag var så delaktig i det men det finns annat jag är delaktig i, mer eller mindre ! Så innerst inne måste jag säga att jag är helt slut.. Vi körde som vanligt våra två gympa pass, inte direkt delaktig i det heller, men jag fixade till min HLR som jag inte har gjort, men det gick väl ganska skapligt, endel saker fastnade och ville inte riktigt ut ur munnen på mig, men man ska aldrig sluta kämpa! För att jag dessutom ska vara lite delaktig så fick jag en idé, jag sa till min lärare att jag har en plan på att vara mer delaktig, det är att jag själv sköter lektionen eftersom att jag väljer nånting jag själv tycker är kul ! Smart va ?

Inte nog med det, jag sparkade lite boll med Mattias, nu så här efterhand känner jag verkligen smärtan av hur fel jag sparkade, inte bara en gång utan flera på rad, så nu är min fot oerhört skadad, jag syftar på att det blir ett stort blåmärkte tills jag vaknar upp imorgon, får hoppas på att den inte svullnar och att jag ännu en gång har lyckat ut för en olycka, det vore ju en skamm!  Jag är ganska bra på det där med att skada mig har jag hört. Inte igen Sara, nu får det vara nog, det räckte med två händelser på ett och samma år. (Jo jag är klantig av mig)

Och det bästa av hela dagen var väl ändå min massage jag fick av Bobba i ca 30 minuter, sen om man ska räkna ihop alltsammans så blir det tog timtals där! Så den här gången  tyckte jag att han var värd nånting, så det var bara ge det som behövdes, han fick sig en lite slant, haha! Ah jag kan inte beskriva det, men hur underbart är det inte ? Samtidigt som att få massage och någon håller på med ens hår, kunde jag känna mig mer lyxig? Skulle inte tro så, så nu har jag också sparat på min massage jag fick när jag fyllde år, den kan snart komma till nytta, jag har knutar så det står härliga till, men jag vet en som ska få ta bort dom! :)

Jag och min fru har för en stund sedan sett en skräckfilm, det är ju det bästa man kan välja inom film, även om man blir en aning skraj, men det är det värt, för bra är det! Kanske inte alla, men den vi såg var enorm, jag gillan!
Nu väntar jag på att HeartBreak Hotel ska bli klar, Josefine hade inte sett den, då har hon missat nått, den är ju klockren, så sa jag inte första gången då jag såg den på bio, men den blir bara bättre och bättre!
Tjohej, nu ska jag ta hand om min fot!

Måste dessutom visa en bil som jag hitta när Frugans man skulle kolla på bil i Jönköping, jag kan lova er att jag hittade min ägodel, jag är inte sån för bilar, men yes mums, vi sa det att nu förstår vi dom som satte på sina bilar för jag stod nästan och dreglade ! :)  Redo ? Here we go!
 
Eller är det bara jag ?

17 Mars

Tisdag och jag är väldigt trött, jag har på min lediga dag gått upp vid 09.40. jag kunde inte somna om så jag gick upp och satte mig framför tv:n. Sen kom suget  för en stor frukost. Sen har jag som vanligt dammsugit, inte nått nytt för att vara en Sara! Sen har Jag, Josefine & Rasmus kollat på deras vän som tatuerade sig, jag är en liten aning sugen, men aj. Fast sen beror det ju självklart på vart man ska sätta den. Jag tänkte göra en pingvin på handleden, MEN det är för en påminnelse av Harry, just därför! Tyck dessutom vad ni vill, men den betyder trotsallt nånting & den står för nånting stort.

När vi var och åt pizza herromdagen förresten så skulle jag beställa.
Pizzabagaren: Ska du ha en liten eller stor dricka?
Jag: Ja
Jag trodde han frågade om jag skulle ha en dricka, se  vad fel det kan bli.

Skoldagen igår (måndags) sitter vi och pratar om våran uppgift vi ska göra på SamhällskunskapenB, dom pratar om annat och jag sa till honom att han skulle sluta prata om annat och säga vad det var jag skulle skirva!
"Vill du hellre att jag ska prata om uppgiften än att sitta här och disskutera Melodifestivalen?" Och allt annat det pratades om. Jo men jag ville nog det, jag ville bli klar för att allt inte skulle sluta i en röra.
Efter ett tag bara sådär stirrar han på mig och utbrister "Va fiiiiin du är", vi självklart börjar garva. Rolig lärare liksom, haha.
Ja vilka dagar det finns, nu ska jag äta chips och dippa, för snart börjar Andra Avenyn :)
Tjoflöjt.



Jag vet inte om du är rätt människa att lägga ner tid på.

15 Mars

En vecka har nu gått, det känns som att det har gått snabbt samtidigt som att det har gått  väldigt sakta  eftersom att det är två veckor kvar!

Hur har då denna helg sett ut ? Jo I fredags kom Daniel hit så för våran del tog vi det bara lungt, Josefine gick ut, jag som vanligt tvättade och ordnade! Ni som känner mig ni vet vad det är jag pratar om! Blir oftast aldrig nått sitta-still-för-min-del. Men jag tycker att det är kul att fixa och ha saker att göra hela tiden!
Lördags: Det blev tvätt, och just det, en sak som jag också alltid gör, det är ju att tända en massa ljus överallt, jag tycker det är så mysigt och det känns så hemmatrevligt på någon sätt, jag tror jag har fått det från min mamma hon är också expert på att tända ljus, dammsuga och allt som har med städ och ett rent hus att göra. Så fort hon ser en smula på golvet tar hon fram dammsugaren, har hon smittat ner det på mig ? Jo en aning. Iallafall det jag skulle säga var att dagen var lugn, tog det bara lungt helt enkelt, så är det när man har två barn att ta hand om ! Men jag klagar inte, dom är så gulliga så och dom går ju före, självklart.. Och det blev att kolla på Melodifestivalen, och är det bara jag eller börjar man få noll koll på det där med Melodifestival, förr var det schlager, nu är det från rock till opera, vart ska det hela sluta ?
Söndag: Idag har det också bara varit en slappar dag, Daniel har blivit en aning sjuker så för mig blev det att göra så gott jag bara kunde och få honom att slippa anstränga sig för saker. Men jag tycker ändå att jag har varit ganska snäll i och med att jag har tvättat åt honom, lagat mat och ja you name it. Det blev också en fet-mat-dag, det har som sagt gått en vecka och jag tycker att det bara handlas och handlas hela tiden! Ser inte fram emot att flytta hemifrån, för gudars vad dyrt det ska vara.. Daniel tog sitt pack och åkte tillbaka till Oskarshamn idag nu är det bara jag och min fru kvar, så ikväll blir det att bara koppla av framför tv:n och invänta Beck som börjar om 40 minuter! På det ska man hinna ta sig en dusch och försöka att sitta still i soffan och inte springa runt och städa, för nu har jag varit duktig tycker jag!

Hoppas ni får en lika trevlig söndagskväll som jag antagligen kommer att ha !
Måste erkänna att jag saknar mina päron lite grann ! Eftersom att jag ska få lite stuff när dom kommer tillbaka! Men då kommer jag sakna min fru, det kommer att bli en katastrof utan henne.... Jag tror jag ska be henne flytta tillsammans med mig, och okey, Rasmus kan också få bo där, ibland... :)

8 Mars

Wipeout, vilken serie! Här sitter vi och skrattar, det är nästan vad vi har gjort hela dagen... Jag och min fruga! Det vi har skrattat åt är bland annat min musiksmak som jag hade för många år sedan, från att gå till typ Nicke & Mojje till The Ark osv. Ja ni förstår nog vad det är jag försöker säga.. Andra saken som hände var att jag skulle gå ner och hänga upp tvätten, och som alla måste förstå vid det här lagret så böjer man sig ner när man ska ta ut det från maskinen, jag gör det i takt med musiken och står där med röven i vädret och gugnar den upp och ner. (Nu låter det som att jag har värsta fettröven) Men iallafall jag hör att Josefine går i trappan och efter ett tag kollar åt hennes håll där hon sitter och garvar så att hon inte kan andas typ. Då börjar jag också garva och där står vi och garvar tillsammans, som jag sa, hur ska vi orka det här, magkramp pga allt skratt... Inte nog med det, jag tar chipsskålen som står på borde och det är urrensat för att Josefine har ätit upp allt och lämnar några enstaka smulor som jag bara måste ha, för att göra det på lättaste sättet så lutar jag skålen så att allt kommer ut, och stoppar in huvudet, och vips så åker hela huvudet in. Ja, ni kan läsa mer på Josefines blogg http://josefline.blogg.se/ i kanske mer detaljer, eller kanske mer lättare att förstå, eftersom att det var hon som såg!

Ja, sen får man ett samtal, någon från mammas jobb som jag nog aldrig hört talas om, men ringer gör hon och pratar på, trevligt var det och skratta gjorde vi också. Hon ringer hem och tror att hon ringer mammas mobil.. Säger det två gånger dessutom, söt :)

Snart börjar Beck, sen ska jag ta en runda i tvättstugan igen!
The end!
Förresten, jag kan också säga att jag har träffat på världens sötaste och minstaste hund! Lilla Lasse, han kommer här på bild nedanför :) Det var Anna som var på besök hos min syster samtidigt som jag var där, och man ville bara krama ihjäl honom, så gulligull.

  

 Vad skulle jag göra utan min bästa vän, Josefine ? Not survive!

7 Mars

Ja, då var man föräldrafri. Men min fru har flyttat hit så ensam är jag ju inte, och tur är väl det :)
Jag har fått ett meddelande om att dom har solat och badat idag, man blir ju en aning svartsjuk, sen känns det som att dom bara ska vara bort för helgen ungefär, men tre veckor, i Thailand, hur underbart kan man inte ha det? Jag måste också lyxa till det snart känner jag. Jag har ju trotsallt min massage kvar, ifall jag skulle vilja göra eller känna någon slags lyx!
Men Thailand hade ju inte suttit fel det heller, hade ju gjort allt för att hänga med liksom!

Och så the big secret, vad var det då ? Jo, det är såhär va, att min pappa har friat till min mamma ett antal nyår tillbaka! (Dom enda jag har varit med på som jag vet att han har friat) Så det här med att gifta sig trodde jag inte längre på, jag menar man tröttnar på att höra det efter ett par gånger och man lägger det åt sidan. MEN, den här gången var det faktiskt sanning, MIN MAMMA OCH PAPPA HAR NU GIFT SIG! Och jag tror inte jag kan vara gladare än så nu! Jag var helt till mig när jag fick reda på det, jag var uppe vid 7 igår morse, dom gifte sig vid halv nio, innan dom drog tillThailand, snacka om allt på en och samma gång. Men happy smekmånad på dom! :) Och jag är jätte happyface för deras skull, verkligen :) ! Och ÄNTLIGEN händer det..... Så nu ska jag bjuda på en bild där ifrån, det kanske inte ser allt för seriöst ut, men dom är gifta och det är det enda som räknas.

     
Grattis, jag är verkligen lycklig för eran skull, jag säger det inte varje dag, men jag älskar er!

5 Mars

var det snart dags för mina päron att åka till varma och härliga Thailand. Dom lämnar oss vid halv tio imorgon ungefär. Tur för dom, synd om mig! Men ett plus är det ju ändå att Josefine kommer hit och bor med mig, någon som trots allt håller det som lovas ! :) Jag ser pappa gå runt och packa, jag hade gärna gjort det jag också, istället för kalla Sverige. Men ändå så känns det skönt, jag och Josefine klarar ju allt så bra ihop, som jag fått höra, vi hör bra ihop och hon är bra för mig, och det är så sant som det är sagt..

Igår somnade jag runt 9, tror ni att bruden var trött ? En aning kanske. Jag somnade med tända ljus och med mina brillor på, inte det smartaste, som tur var så var det ju någon som var hemma och kunde se efter... Sara, det får bli en läxa, inte bra att göra så! Så idag vaknade jag väldigt tidigt, runt 8, inte likt för att vara en Sara om man säger så! Vet inte vad som har hänt riktigt, förut kunde jag iallafall sova till 1, verkar inte gå längre...

Imorgon blir det ingen sovmorgon för damen heller, imorgon måste jag ställa klockan på 7 för att allt ska hinnas med. Varför kan jag inte säga, det är så hemligt nu, men jag vill ju bara avslöja det och ringa alla och säga hur stolt och glad jag verkligen är! Jag trodde verkligen inte det här, hur många gånger jag än har hört det, till slut gav jag upp om att tro på det, men nu händer det, och inte när som helst, utan imorgon! Far åt skogen alltså, happyface på mig, jotack..

Nu ska jag ta mig en sista ciggarett (måste bli rökfri, igen....) sen ska jag sova, för mina ögon slocknar snart, dom är inte vana vid det här, men för att vara pigg och allärt imorgon för farväl till mamma och pappa vill man inte halvsova direkt.. Jag kommer nog antagligen skvallra mer imorgon om the big secret.


Finns det någon som är bättre än hon ? Nej, jag tror inte det! Jag älskar dig, mitt hjärta. Bästa bruden som finns, jaaaa fifan! Och nu ska vi bo tillsammans, hur fan ska det gå? Hur mycket magkramp kommer vi få? Det här kommer bli en UPPLEVELSE Carina Josefine Ekholm! <3 My life would suck without you.

RSS 2.0