Välkommen till vuxenlivet

Tjillevippen, igår tillbringade jag min middag/kväll/natt vad ni nu vill kalla det för hos Fija, vi drog senare vidare till Jenny där Malin, Sophia & Daniel var, det är inte varje dag umgänget går till dom. Men det var ju trevligt, fast det är ju inte som förr att man kan prata om allt osv, men allt håller inte, utan saker släpps tråkigt nog.
Jag har fått hundskräck också, innebar att jag var lite rädd när jag gick dit iochmed att dom har skaffat en hund, men icke sa nicke där satt jag resten av kvällen och klappade!

Idag har jag äntligen fått vara ute i solen och fått LITE bränna. Solen är jävligt stark har jag en känsla av, och ja, det kändes också! Så nu är jag helt slut, jobbat hela veckan och idag känner jag för att inte gör nånting egentligen, men samtidigt så vill jag inte bara sitta hemma! Nu har jag 4 erbjudanden, vad väljer man ?

Annars är det inte en jäkel som vill göra nått, så istället kommer allt självklart på samma dag!
ne jag får nog tänka igenom detta, eller för att inte "svika" någon så stannar jag hemma.

jag har en känsla av suget på att tatuera mig, jag har funderat länge men jag kommer inte fram till någon som skulle vara vettigt. jo jag har ju mina problem, löser jag dom så kommer det nya så jag lever med dom!
nu återstår det att se vart jag hamnar ikväll, sängen skulle vara skönt! PUSS

Funderingar kring en heldel faktiskt

Damer och herrar, barn och ja vad vi nu ska kalla det! Först tal om mitt jobb, det är det mesta jag kan skriva om just nu för det är det min tid går till. Jag jobbar som sagt och sliter för att kunna överleva på något sätt, inte direkt så att jag kan flytta hemifrån lite tragiskt! Men vi kämpar på det.. det går iallafall mer eller mindre bra, jag har tagit mitt stora kliv till att börja ringa till folk, började igår och jag vet inte vad som hände men där satt jag och ringde i allafall! även sålde... kunde till och med för mig gå att släppa nervositeten där, härligt!

Som alla nästan vet så har jag en tendens till att göra bort mig på ett eller annat sätt, idag var jag nära på att cykla på en tant/brud vad hon nu var med sin hund... det jag gör är att ge henne en signal genom att skrika "wooooooooooooooa" och jag vet inte om hon visste själv vilket håll hon skulle slänga sig till!
Sen ringde jag upp en kund också, det var vid namnet "Edvarde" tror jag och jag säger "Edward", roligaste är bara att det var ju ett tjejnamn, haha, stackars människa! Så kan det ju gå, och det gick också, tror jag! Håller ju inte koll på alla miljoner människor jag får ringa.

Sigge Citron & Britt-Alice blir nog ett fint par, ja precis som Sara & Josefine utan S ! :)

Missar delar av solen gör jag också, annars har det bara regnat under jobbens tider, men jag såg att vädret håller sig i helgen också, då blir det sola för min del! Marieberg kanske ? Fick ju trotsallt lön idag :) hehehehe. Stefan & Krister på fredag också, nerd ? Oh yeah, tro det eller ej, men jag vet inte om jag har sett den.

Ehm, jag funderar ganska mycket också, och jag får inte fram nått vettigt svar, hur ska jag ta mig ur alla dessa problem jag har ? Jisses, krösamaja.

En dusch på det & fortsättning av mina Beckfilmer jag håller på att kolla på! Puss mina vänner

Fan, fan & fan

Nefy, det här är nog bland det värsta jag har varit med om.. Jag klarade inte av att ringa folk, det är hemskt! Visst att det kanske löser sig för vissa efter ett par samtal, men jag har inte modet till att ringa folk, jag blir helt skakis och vill bara där ifrån! Som vi ser det idag, det gick skit rent ut sagt. Men när jag lyssnade på Josefine lät det så lätt, men när jag själv sätter mig där vill jag bara att någon ska komma och skjuta mig! Ärligt talat, det är funkar inte. Om jag så skulle klara det så skulle jag behöva ett eget rum, där BARA JAG är! 

Jag kommer aldrig klara det här, jag antar att det var min sista dag på jobbet? Jag ger det ett försök till, fungerar det inte så gör det inte det helt enkelt. Det måste ju vara förstårligt, alla har ju trots allt sin skräck, där har vi en utav mina!

Talk about love right here, talk about love right now!

Och dina kunskaper ?

Yeeeey, hard work today ! Eller hard & hard, jag tror jag mest kommer vara nervös och dö på vägen dit. På börja nånting nytt, dvs ringa människor. Och jag som inte ens kan låta trevlig, hur ska detta gå & sluta?

För att piggas upp lite då en dusch, jag ligger i soffan och verkligen försöker att inte somna, ganska svårt. Det som fick mig att sätta mig upp var att Josefine skrev till mig, hon ska alltid väcka mig ! (K)

Lycka till Sara!
- Tack, det där hjälpte inte....


Åh vad jag saknar detta ställe! Turkiet 2007, jag vill tillbaka TACK! Nu alltså....

Sömntutan Sara

Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt, jag har bara sovit mestadels av dagen! Jag har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv.. Kanske är för den "stora" studentveckan vi hade. Men lite gjorde jag iallafall, och det kan ju kännas av nu, kroppen är inte van att göra så mycket som jag har gjort senaste tiden!

Imorgon är det dags för jobb igen, jag känner faktiskt inte för det, jag är så trött! Men det ska bli skönt med lite långhelg nu! Förresten, vad händer på midsommar ? Vad ska allt folk göra ?

Nå, jag glömde självklart skriva in en sak jag handlade herromdan, mysiga strumpor till Josefines mamma.. Kanske inte det bästa köpet att ge bort, men det är som ett stort tack för att hon ställde upp i fredags med att hämta oss i Linköping! Carina är så snäll. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag fixa matlåda tills imorgon, sen är det dags för sängen igen. Nybäddat dessutom, ska inte bli några problem att somna då, hehe! FÖRRESTEN, JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄN JOSEFINE & VÄRLDENS BÄSTA SYSTER. Det var något jag verkligen VAR TVUNGEN TILL att skriva. Så nu är det sagt! Vad vore livet utan dom ? Ingenting svarar jag då! Jag bara älskar dom

Jag måste sluta känna som jag gör, sluta vara så känslig. Jag mår inte bra av det, men det är inte ens någon "big deal".. Det jag vill ha ut av det är att om jag säger nej så mår jag innerligt dåligt, i min värld finns det inget som heter nej utan det är bara göra som de sägs för det är då jag mår bäst! Den här gången handlade det om att mamma ringde och väckte mig imorse och frågade om jag och Daniel skulle med till linköping (hon ringde vid 9) och jag började härja direkt. Mamma är lite känslig och tycker inte om att köra till linköping osv, så skällde jag på henne! Mådde jag dåligt efter ? Ja! Det är hemskt att det det såhär, vad ska jag göra med mig själv ?

Har nog aldrig handlat som jag har gjort idag!

Hej och hå! Idag ringde min mobil vid halv 12, jag börjar bli som förr, sova bort hela dagarna, men det är väl ändå skönt? Josefine ringde och ville att jag skulle komma in till stan, så det var bara upp och klä på sig och dra mot bussen, hann inte göra i ordning mig eller nånting! Hon hängde med mig till Arbetsförmedlingen, och efter det tog jag mig en frukost på Lilla Hem. Efter det tog vi oss en vandring på stan!

Okey, idag kan man iallafall säga att det har handlats, fy farao. Pengarna bara rullade, handlade smycken, klocka, kläder, plånbok, (likadan som min syster, hehe) och rakt på sak går jag in och beställer en klipptid, så en timme senare satt jag hos frisören, nu är jag inte Sara med det långa håret längre, nu är det slitna borta, SKÖNT!

Detta införskaffade jag mig idag:




 PUSS.

Studenten 2009!

Oh, vilka minnen jag har. Gårdagen blev mycket mycket bättre mot slutet, vi kunde dock fått bättre väder. Det går inte förklara i ord hur kvällen var, tårar, skratt, sång, osv ! En underbar kväll, och jag kommer sakna min klass, det känns inte kul det här! MT3. När Henke gick blev inte allt bättre precis, haha, då började tårarna komma. Jag trodde det inte skulle bli så svårt, usch. Men vi säger som Jerry "Vi ses på måndag!" Ne nu kan jag inte prata om det mer, då kommer tårarna.

Vi skrev såklart i mössorna, jag hoppas att jag inte missade någon. Så här skriver jag.
(Någon skrev Mc Donalds i min, men jag vet inte vem, & det har försvunnit, jag undrar vem det är, jag frågade nog alla igår)... Så här såg det ut i min mössa med texter och namn :

Rasmus
Tack / Wille
Sex på kontoret / Böre
I will always love you! / Em <3
Huha / KP (KarlPedal= Kalle)
Köttbullen / Jari
Ida <3
Du är som jag, awesome! / Pata
Lycka till! / Daniel (Lärare)
Sara du är fin / Frank (Lärare)
Pontus
Maud (Lärare)
Ia (Administratör)
Bosse (Rektor)
Med dig skrattar man alltid / Gabriella
Lycka till Sara! Allt du tar dig för kommer du att lyckas med! Kram Cissi (Lärare)
Har alltid varit kär i dig / Bobba + Grannar Puss Bobba
Marcus =)
Martin
Robert
Nino <3 Sara
Abris
Mitt hjärta. Mattias <3
Toba (?)
Du vet att jag älskar dig och dig kommer jag aldrig släppa! Du är det bästa jag har1 / Din fru Josefine
Vi har varit med om mycket, men ändå för lite! Du är fin och jag tror på dig! / Henke

Har missat några känner jag, men it´s to late now. Tack för allt, verkligen! Åh jag kommer sakna det här, usch. VILL INTE





KÄRLEK!

Det fick bli ett H

Min moster ringde vid 1 nångång, vi pratade lite & kommer alltid in på något som tar tid att prata om. Sen sa hon att hon skulle in till stan och köpa något till mig till studenten, sen frågade hon vad jag ville ha ! Det är så svårt. Tillslut frågade hon om jag hade annat för mig, så jag sa nej och hängde med för att visa lite vad som var i min smak. Vi kollade på klockor, ringar, halsband, navelsmycke, ja och till slut fick det bli ett halsband! En kedja med en bokstav. "Jo men jag tar det, och så ska jag ha ett S... eller?" Nej, så blev det inte, inget S där inte, utan det fick bli ett H. Lenas idé, och en bra idé! Så nu köpte jag nånting värdefullt & som betyder nånting, som jag ska ha runt halsen och som hänger nära hjärtat..

Läste ett brev hon skrev som skulle läggas i graven också, en aning tårögd, det är helt sjukt vad jag saknar en människa så! Ne nu får jag sluta, annars slutar inte det här bra.

Skriver kanske av mig imorgon, eller så blir det på lördag! Fredag har jag fullt upp, MIN STUDENT! Och jag ska firas, lite smått... Endel har ju aldrig tid när det gäller någon annans familj


Vart är det du vill komma ?

Nå ja, igår var det Hugos eller rättare sagt Texas! Det var en trevlig kväll, men vädret hem kunde ju varit bättre - spöregn! Sen undrar jag också vad vill människan mig ? Jo när man ställer sig på andra sidan dansgolvet kommer människan närmare. Vad är det du vill ha bevisat är min fråga ? Du har honom, jag kunde inte bry mig mindre. Du dansa som om du skulle flyga, vill du ha bevis på att du kan dansa bättre ? Eller vad är det frågan om ? Jag skiter fullständigt i om du dansar bättre eller om du har honom, det var det lyckligaste som hände mig, det han gjorde! Ge upp nu förfan och bete dig som du vore en vettig och normal människa!

Puf, endel människor alltså! Nog om det, jag undrar fortfarande vart snubben har gjort av bilderna från Plaza? Det har ta mig fan gått två veckor snart, nu blir jag sur! Men här kommer andra bilder från igår och från Harrys förra fredagen!


Igår, Texas!


Jo men vi var så snygga! Jag blev svart jag också tillslut...


Den som väntar på nånting gott väntar aldrig för länge. Harrys!


Jag kan vara så negativ ibland.

Idag gjorde jag klart min sista inlämningsuppgift, eller jag gjorde iochförsig klart den igår, men jag lämnade in den! Så ett mindre ig ännu, hade ju tänkt skippa endel saker nu mot slutet, så trött som jag har varit.
Idag tog vi också tag i att skriva på lakarnen, blev ju sisodär om ni frågar mig! Det som vart snyggt var nog mitt namn som jag skrev, det enda jag gjorde, och det snyggaste jag har skrivit under alla mina år också tror jag!

Nu ska jag lägga mig i min säng tror jag, jag känner att ögonen inte orkar vara öppna länge till! Imorgon blir det fest, och jag hoppas på en lyckad kväll.

Sen har min Josefine blivit sjuk, mitt fel också, jag har värsta skukdkänslorna! Antagligen jag som har smittat henne. Not fun at all! Men jag hoppas hon vilar ut sig så hon kan vara frisk på fredag, jag tänker ju inte vara utan henne en enda sekund då. Studenten liksom, och hon gör alltid mina kvällar, hur negativ jag än är innan! Stackars frugan min.

Jag är inte 100% frisk än heller, lite hosta, men vafan, finns väl folk som har det värre än jag !

Nu så, spermadroppar-tandborstning-säng&sova! Tjillevippen & puss då förståss!

Garderobs kärring.

Redan söndag, tiden går för fort ibland! I fredags var jag ute, även fast jag inte var tillräckligt frisk än. Men vad gör man inte för sina vänner ? Jag tycker det här är skit tråkigt, alla andra klasser hittar på massa saker, medans vi inte  gör nånting! Så vad jag får göra det är att hänga ihop med dom andra... Som har roligt liksom!

Nu ska jag göra klart min uppgift i samhällB, så jag dessutom slipper tjatet ocskå! Bäst att sätta i gång nu, så jag får det gjort, jag ska ju iväg och kolla på brännboll senare! Jag hade ju hoppats på att få träffa Alex där, men vi går bara om varandra! haha.

Förresten, i fredags när jag var ute, en av dom som stod i garderoben var dum i hela huvudet! Fan så arg jag blev...

Syster, det är inte sperma jag tar i ögonen, men det ser ut som det!

Arvingarna på hög nivå, nu är det dags att sätta i gång globalisering. suck!

"sperma droppar"

Jag vet att det ser hemskt ut nu på min sida, men jag orkar inte hålla på nu! Jag är helt slut. Jag ska istället ta en dusch och krypa ner nånstans, jag sitter vid en dator hela dagarna på jobbet. Det blir en aning jobbigt för mina ögon! Sen ska jag ta mina "sperma droppar" som jag kallar dom, för det är precis vad det ser ut som, sperma!

Sov gott, natti natti.

Nå, studentveckan ?

Ja, nu är jag hemma. Det fick bli att gå till jobbet idag! Jag fick väl inga speciellt dåliga vibbar, jag sa att om dom skulle säga till mig att gå hem om dom var oroliga för att det skulle smitta! Kattis, jag gillar henne. Hon är så trevlig! Ingen som är otrevlig, inte det jag säger... Slutade även 1 timma innan, jag kände att jag har nästa bara suttit och skrivit idag, knappt tagit raster, så. Sen har jag inte ätit mat heller, så det kanske var bra att jag åkte hem! Nu kan vi också värma maten på jobbet, kalas!

Jag undrar verkligen hur våran studentvecka kommer att se ut, jag menar vi har inte planerat ett enda dugg.. Och sen måste vi fixa med lakarnen osv! Vi får se om det blir nått vi hinner med, just nu känns det inte som det! Hoppas vi hittar på nånting, så har vi hittat på 2 saker tillsammans, nästan.

Nu ska jag fixa någon mat, jag tror det redan finns så jag slipper stå där med ett öga! Men idag är det väl lite bättre, iallafall med ögat!

Kisssssssme.

Die, die, die my darling!

Vårdcentralen idag, där satt jag och kollade in i en maskin! Och så säger jag plötsligt : Man blir helt dum i huvudet av att kolla på det där.
Läkaren: Va, va sa du?
Jag: Ne jag menar att man blir helt konstig av att kolla på det där
Läkaren bara skrattade. Hur ofta händer det lixsom! Hon sa att jag hade kommit till ögonläkaren och ingenting annat, haha. Sen fråga hon om vi ville fråga om nått mer, då kommer mamma in mitt i allt "ta fötterna med nu då". Och då började hon skratta ännu mer, haha men kul!
Jag är allt förjävla rolig ibland..

Jag sitter här med mitt ruttna öga, jag funderar på om jag ska ta mig till jobbet imorgon, eller om jag får dåliga vibbar för att jag kommer som jag gör! Hm, har några timmar kvar att fundera ut det.. Äter dåligt gör jag också, så jag måste få i mig nått innan jag kanske svimmar!

För mycket information på samma gång!


GIVE ME SOME LOOOOOOOVE! I NEED IT MORE THAN EVER, RIGHT NOW.
Puss då

Ögoninflamation & för mycket fakta

Nå, igår & idag har jag mått som jag vet inte vem eller vad. Jag har iallafall inte mått bra, då är vi överens.
Idag har jag jobbat, och JAG tycker att det går bra, det går bättre för varje gång. Vi trodde att jag var allergisk mot pollen, vilket visade sig vara fel, så Sanna på jobbet (Josefines kusin) sa att jag hade ögoninflamation. Kul ? Nej! Hade jag vetat att det var det hade jag ju självklart inte gått till jobbet, nu förstår vi också varför inte pollenallergitabletterna fungerade..
Imorgon ska jag till vårdcentralen, hoppas på att jag får hjälp!

Jag satt just inne på bilddagboken och kollade igenom gamla goda tider, 2007. Hur kul hade jag inte ? Så kul att jag skrattade förjämnan. Jo men jag saknar det, enormt mycket, vissa delar kunde jag varit utan...

Jag kan knappt tro att det är sant, jag och min klass tar studenten nästa fredag, det är ta mig fan sjukt! Men det ska bli sååå skönt att ni anar inte. Hoppas bara på att jag mår prima skinka då, tänker ju inte vara sån här som jag är nu! Så därför tänkte jag gå ner och fixa thé och kolla klart på min film, jag blev upptagen, men det kunde man ju ha hoppat över, jag säger bara herregud människa!


Men vi har haft kul under våra år, speciellt med vissa!
Mange går inte kvar, sitter på nedreraden den fjärde personen. Wille är inte med, och lika så Patrik!
Men studentveckan då folket ?

A perfectly good heart.

Jag tror jag har fått någon slags irritation i ögat, det är irriterande och det kommer ut nått från ögat hela tiden! (Vet att jag låter en aning äcklig, men så är det). Inget som står kul på lista direkt, men jag mår bättre än vad jag gjorde i morse, bara jag inte är påväg att bli sjuk, en vecka innan studenten! JAG TAR STUDENTEN NÄSTA VECKA, GOOOOOO ME.

I fredags var jag ute med min klass, endel av dom iallafall! Till en början kände jag "nej, det här kommer inte bli kul, jag känner inte ens för att gå ut". Men hokuspokus, så var jag på högsta hugg.. Det var en super trevlig kväll, den bästa på länge, hur lyckad som helst! Även om alla inte var tillsammans sen, men det går inte att hålla ihop alla, alla vill dessutom olika... Hur lyckad som helst, verkligen! Nu inväntar jag bara att bilderna ska komma upp på internet någon gång, seeeeg kille!

Lördags tillbringade jag min dag i Gnosjö hos mina kusiner, Rebecca konfirmerades. Hon var så söt :)
Hade hur kul och trevlig som helst, verkligen.. Det var verkligen skönt att komma ifrån Motala bara över en dag faktiskt! Tänkte också på att jag ska ta min massage innan studenten, vilket är snaaaart. Alltså det är inte klokt, jag tar examen som man sa, om bara en vecka och lite där till, hur sjukt är det inte ?

Jag var dessutom på skopunkten idag, skoooor till mig! Jag fick 3 par för 299, lyckat köp! Förresten så går jag på en skitskola, det visade sig saker man inte trodde och tänkte, jag trodde jag gick på den bästa skolan, men det har visat sig helt tvärtom, så sök inte dit om ni inte vill att dom ska ta tre av era år!


RSS 2.0