Don´t give me, that face



Såhär kan mina roliga dagar se ut.

TAKE ME FOR WHO I AM, OR JUST LEAVE IT

Jo, fredagen var bra. Mycket folk ute, men dock en massa bråk också, typiskt Motala att bli värst då! Har inte folk vettigare saker för sig än att slåss? Det handlar väl mycket om vuxenhet också :) ! Frågar ni mig så tycker jag det är fruktansvärt larvigt, men folk förstår inte det. Alltså, det är ju likadant som att man skulle ta en pistol för att mörda någon ? För jag menar det tar ju aldrig slut när ett bråk väl har börjat, den ska gå på den, osv osv.
Okey, pistol kanske var lite att ta i, men vafan.

Jojo, men kvällen blev lyckad, dock hade jag nästan lust med att få den där DJ saken på en annan planet, men tillslut funkade det väl, dock inte som jag ville men tur för honom att han sa nått överhuvudtaget. ANNARS hade jag varit lika mogna som dom som slåss :) !

Lördagen blev det fest hos Sara & Linda, eller hos Sara, jo men det var väl trevligt, slutade med att jag fick världens huvudvärk av att alla satt och rökte inomhus, eller vardagsrummet, det var som att vara inne i dimman, som att någon på harrys varit där med en rökmaskin, det var vidrigt! Dessutom var jag nykter, dessutom luktar det illa, dessutom så ska jag inte fortsätta, då får jag väl bara skit. Men, jag drog, jag kände att det där var inte vart jag ville ha min kväll, dessa Jönköpingsbor, tjena pommes. Fräna killar har jag "hört". (NOT)

Jag mötte upp en ganska full Daniel, så jag hängde med honom, och jag säger att jag hade gått hem också om det varit så, för nej för lördagen. Dessutom hade jag kläderna på mig som jag hade på fredagen, inte duschat, ingenting, var det jag som var mysig eller bara rent äcklig ? Jag har svaret, riiiiktigt äcklig kände jag mig! Urk

SNART ÄR DET DAGS FÖR FREDAG IGEN, AND I LIKE IT ! :)


.-.-.-.-.-.

Vilka krav. Försök inte ändra på mig så som du vill att jag ska vara, för då är det inte mig du är ute efter!

Ibland kan jag vara skämtet i ett så att säga ett skämt

Yeeeey,  var på stan idag, igen, med min fantastiska vän, hon ändrade sitt hår och blev numera nöjdare! dock har jag upptäckt att mina slingor syns lite faktikst, men det är inte det resultatet jag var ute efter! ändring ska det bli... hämtade eller köpte ut biljetter tills på fredag då det är fest, yeeeeha!

Dessutom hämtade vi ut våra biljetter tills nästa helg också, synd för dig Jerry som verkligen trodde att du hade så rätt om vad det var vi skulle göra, utomlands trodde du, jo hade det varit så väl hade jag nog varit den lyckligaste! för rik är man ju inte, inte som en bankomat. HA-HA!

I måndags hände ju mig nått igen, som vanligt, jag "gjorde bort mig", eller var inte riktigt med.
Hos Josefine och alla sitter där, alltså, Josefine, Carina, Micke, Emelie, Tim, Michelle, Rasmus & Jag,
Då jag helt plötsligt stänger av öronen och äter min mat och höra bara mitt namn då Josefine säger : Då menar du Sara med va?

Jo, jag reagerar och säger "vad ska jag göra?"...
Alla skrattar och säger "du behöver inte göra nånting"
Utan det dom pratade om var att Carina sa: jag mår bäst när vi sitter samlade såhär, hela familjen.

Förstår ni inte skämtet är ni tråkiga... haha, jag älskar att leva med mig själv ibland, jag kan till och med själv skratta åt det, för jag är så trööööög. (jo, dags att bli blond tror jag, alla ser det ju på mig ändå hur mörk jag än skulle vara i hårfärg, suck)

Jag känner att någonting är som det inte har varit förut, jag kommer sakna dig!


Vilket underbart minne

Yeey, idag träffade jag upp min fru på stan, vidare till frissan där hon skulle klippa och färga håret, dock blev hon inte riktigt nöjd med färgen, dessutom kan jag säga att hon är inte heller blond längre! Tycket faktiskt synd om henne....
Sen tog vi en frukost, ganska sen sådan, varv på stan, inhandlade en halsduk till vintern, som snart är här dock.. sen köpte jag en klämma till håret. vidare till ica maxi för att leta upp en grej och Josefine inhandlade ett nytt singstar, hehe :) Vad tror ni vi har gjort ikväll? Någon som kan gissa?
Sen köpte jag slingor, och gud så det syns, NOT, jag får köpa mer och hålla på, jag har ju varit här förut, så att säga på ruta 1. och nu är jag där igen, kämpa ska jag, ajjemen! Men jag lär väl få gå till frissan också och klippa av mig halva håret när jag är klar. fast riktigt så mycket kommer jag nog inte färga, haha...

Nu ska jag kolla på Pelle Svanslös tills dom lägger upp avsnitten från Roast På Berns, jag hade ju annat för mig då så att säga! Sen ska jag äta mina djungelvrålsklubbor, göttans.
Min dag har varit suverän, klart, jag har ju varit med min älskade & bäste vän :) Hon är fan den som jag kan kalla bäste vän, och den sanna jag någonsin kunnat kalla bästa vän! jaja, det finns väl undantag med henne också, det är när man måste få höra historien 1000 gånger, men det har jag ju redan sagt, men inte fan utsätter jag för att inte älska henne för det! för det gör jag ju, av djupet av mitt hjärta :), puss....

Sov gott, jag ska try iallafall! är inne på så många tankar igen, suger endel va ? think so.. Antagligen så får programmet mig på bättringsvägar, eller Pelle, (Bill&Bull) !

En dag jag verklligen uppskattar, och det var första gången någon gjorde något sådant mot mig, förhoppningsvis inte sista gången!
Jag hade haft en rutten dag, som (nästan) alltid, telefonen ringer, jag svarar, på andra luren är det Pelle, han ber mig komma ut. Dock var jag mitt uppe i ett plugg då, men jag gick ut. Prata, och så säger han:
- Dom här är till dig
Och tar fram en fin, hur fin som helst verkligen, bukett med rosor.
Jag: Men Pelle, det hade du inte behövt, ger honom självklart en kram.

Åh, jag blev så glad då, och jag tänker fortfarande på den dagen, jag kommer inte exakt ihåg vad det var han sa, men nått i den stilen. (ovan), jag saknar faktiskt honom, och våra nattugglekvällar, prat om allt & inget! Han är verkligen en underbar kille, som han var då, jag tror inte han har förändrats så, ingen tvekan om saken att han är lika underbar som då! ett stort plus till honom, helt klart.

Flickan som lekte med elden

Nuså, hemma från bion med mina två älsklingar (haha). Nej, om vi ska säga Josefine & Rasmus istället, folk kan ju börja undra snart! haha igen.
Det blev att se Flickan som lekte med elden, och ärligt talat hur snygg är inte bruden egentligen? Svaret från mig kan ni få direkt, hur jävla snygg som helst! Nåväl, den var bra, men den första var bättre, faktiskt.. men den är mycket värd att se, absolut, helt klart!

Har dock spelat lite Gituar Hero idag, gick ju bättre än sist, dessutom har jag sjungt lite singstar också, vad kan man säga, jag är eran nästa Idol 2010 (Y) !

Nu ska jag lägga mig och kolla på Pelle Svanslös, det var ju åratals jag såg den, sen ska jag sova för det bär upp tidigt imorgon, staden med Kossan, förlåt my lööööv. (Josefine, my best woman)

Säger också, DEN ANDRA OKTOBER! HELL YEEEAH....

PUSS OCH GODNATT, JAG HAR EN HELDEL ATT TÄNKA PÅ, HUR JOBBIGT SOM HELST, OCH BRA MÅR JAG INTE UTAV DET, MEN HAR JAG NÅTT VAL ? NIX. VÄRLDENS HUVUDVÄRK OCKSÅ, SUCK VAD JAG HAR DET JOBBIGT IBLAND! MEN SÅ ÄR DET ATT LEVA MITT LIV, "GLÖM DINA BEKYMMER, IMORGON KOMMER DET NYA", EXAKT SÅ KÄNNER JAG, MJÄK!

Hur stort kan ett frågetecken bli egentligen, undrar jag

jaja, det blir nog inget barnsittande för min del. Simon skulle sova över hos en kompis, så det kan bli nått om att jag åker dit ifall han vill hem! han ska ju inte behöva vara ensam stackarn.... (dessutom får jag ha min kropp oskadd, haha)

så istället blir min kväll lugn som sagt, ifall det skulle komma upp om att åka dit, rör mig mot Fija och umgås och har det allmänt trevligt! (hoppas bara inte hon smittar ner mig, men det får bli på egen risk, jag menar mitt liv, finns det ens ett liv ? ne, inte mycket till liv där inte)

Jag pratade lite seriöst med Emma förut, jag vet att du inte menar illa, för det gjorde inte jag heller, svårt för dig att veta dessutom hur allt ligger till, eller låg till! Säger ligger till också, för allt som finns här runt om är ju inte tillräckligt bra! Jag vet ingenting längre, men jag fick goda ord av Emma idag, och Fija, alltid skönt när någon värmer ens hjärta!
Men som jag sa till Emma förut, att jag är inte alls sugen på att träffa nytt folk, inte för tillfället, jag klarar mig med dom få jag har, vart dom nu står... I have no idé! Dessutom är det inget jag tänker lägga ner tid på, jag vet inte vad jag ska säga mer om det, helt enkelt jag vet ingenting längre. jag vet inte vart dom står, det orkar jag inte räkna ut nu heller så om jag tänker efter, vill inte, orkar inte, bryr mig inte för studen, kämpar inte, varför ska jag  ?

Nej, nog om det, jag blir bara så förbannat trött. Nu ska jag göra det sista, sen ska jag till Fija där jag antar att jag kommer få prata ur allt med henne. Eller om jag skulle behöva ett Gituar Hero (för mig själv) och få ur mig all ilska där!

"Livet går vidare", nej det gör det inte, eller jo det gör det, men bara till samma skit!

Gulliga människor, måste intas här.

Emma: du är inte en dryg jävel du får varenda människa att må bra.. du gjorde mig glad igår iaf..:)
hahah det spelar väl ingen roll om det är skämt roligt är det och jag har alltid kul med dig!

Fija: känner att jag behöver någon här hos mig ikväll, och du är den perfekta vännen jag känner att jag vill ha här hos mig! <3

!!!!! så, vi hörs!

Kan ju undra vad min hårfärg är.....

yeah yeah, wow wow. som Martin hade sagt! Inatt har jag inte sovit bra alls, och vaknade inte heller på ett bra sätt kände jag, men så kan det vara ibland! Idag ska jag vara barnvakt, säger det återigen, kommer inte med en chans komma hem utan ett sår eller blåmärke, killen är ju fan NÄSTAN starkare än mig, suck.....
Vi får se, det löser jag utan några problem

Igår var jag hos Emma, det började med kaffe och slutade vid midnatt. Idol, Kändisljungeln, Dirty Dancing, GH (Gituar Hero)...  Nämnde jag förresten att jag är bäst på´t, men inte om ni frågar Emma kanske! Lika bra som jag är på att spela trummor i Rock Band, där får ni dock fråga Josefine.

Nej, slut på det roliga här nu. Fast en sak som var ganska rolig igår, jag kände mig verkligen skit dum.
Emma bad mig gå fram till datorn och kolla vad en skrev (vet inte namnet) och så utbrast det "men det står ju nått här"
Emma: Va? vart ?
Jag: här i msn rutan (så såg hon väl vart jag kollade)
Det tog mig en bra stund, jag satt där och knepa och knåpa och Emma säger : (antar att hon först skrattar), Sara jag har en msn ruta så man ser igenom!
Jag: va.... och efter en stund "aahhha."
För det jag såg var nämligen någon från Facebook "ta bort" osv. Och jag rörde lite på rutan för att sedan förstå lite extra, kände jag mig dum eller kände jag mig skit dum när jag gick där ifrån ?

Dock tyckte Emma det var det bästa igår.... mjäk! Förresten, vi åt pizza och hade det mysigt och trevligt igår :) Tack för kvällen bruden.. PUSS


Inte kul att veta, kanske

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska kunna ticka lite snabbare, varför ska den alltid stanna när man väntar på något ? Världen är konstig...

jag ska till stan och möta upp Fija, måste dessutom ha nått i magen, ska också lämna tillbaka en film jag hyrde igår, nämligen män som hatar kvinnor.. tredje gången jag ser den nu, men vafan, den blir ju inte direkt dåligare för det! det är nu man vill se flickan som lekte med elden, men jag tror det får väntas med det!

nemen om man ska gå då, jag är ju inte hemma, så det är inte långt till stan från Danne, så en prommenad skulle ju inte skada, även om jag är lite seg.

Tuddeluuuu.

Välkommen hem min sköna

Tjaba, tjena, hallå!

Min födelsedag var helt okey, vet inte vad som skulle kunnat göra den bättre? Antagligen nånting, secret... jag fick iallafall mycket användbara saker, sånt som behövs helt enkelt! Så har jag inte mer att säga om den dagen faktikst, eller, jag fick pappas goda mackor! Gladare kunde jag ju inte bli när jag kom hem och såg dom. Jag var förresten hon Fia innan, och jag fick TVÅ pussar av Simon, annars brukar det bara vara stryk, vilket han återgick till sen.... Nåväl!

Nu, sitter jag och dricker en Johannakaffe sak, den är frukstansvärd god, godare än vanligt kaffe... Men jag vet inte om jag lyckas lika bra som henne?

Tydligen så är Daniel min "HappyMan", och det blir väl lättast så också, att folk får tro det, eller min mamma rättare sagt....(den har kommit hem nu också) "hur vågar hon skriva ut det i bloggen", jo enkelt och gjort, pröva själva, det är inte så svårt. sen att jag dessutom inte har så stort careface på det heller... men, nu ska jag ta mig en dusch, känns som en bra idé!

Puss, jag vill åka på kryssning den 21/19, THE POODLES ombord, och inget snack om saken, kommer jag vara ombord så ska ju bara Jacob med till min hytt, "fuck it"......

En kvinna alla vill ha

Idag har jag varit så duktig känner jag, jag har bakat, jag har städat, storstädat, diskat, plockat i ordning. Och sist men inte minst fick jag mat i magen också! Det sista jag tänkte göra nu det är att gå ner till tvättstugan och kolla om det är torrt och vika ihop allt, sen är jag klar för dagen! Ögonen och hela kroppen är slut, och jag känner hur trött jag är..... så idag blir det en tidig sömn mot vad det brukar bli! måste vända på dygnet ibland också..

Jag hoppas min kladdkaka blev god, vänta och se imorgon om någon vågar ge sig på den!

Nej, tvätten, kolla klart på Kändisljungeln och sedan lägga mig i sängen och slockna i guess, tror inte jag kommer kunna vara vaken om jag lägger mig där!

Hoppas på en bra dag imorgon, inga sura miner, inget "emot Sara" stuff. Då jefflar....

PUSS

Amen jag är ju för duktig!

Sådär, fixat och klart... jag tänkte "nemen jag tar och bakar lite till folket som kommer imorgon", och det fick bli kladdkaka! jag funderar dessutom på att kanske göra en till, man vet ju aldrig hur det blir med folk, men bestämt är det att det blir Farmor, Farfar, Emma och Robert :) ... vi får se, har ju bullar och cheesekake också, inköps nog några kaker eller liknande skulle jag tro.

Sen tänkte jag ta tag i en storstädning också, Viktor hjälper ju aldrig till som alla säkert redan vet (ni som känner mig)... dessutom skulle det väl inte bli "bra" om Viktor hjälpte till, så det är väl bäst att göra det on my own. Fan vad jag är duktig alltså, helt sick.

IMORGON ÄR DET JU FAKTISKT INGEN VANLIG DAG! :)

Ikväll blir det ensamt hus, mamma jobbar till 10 (?), pappa ska iväg på Fiskars träff (folk från hans gamla jobb) och Viktor kan jag gissa på att han är hos Sebbe!

Nej, dammsugaren och allt som ska användas väntar. Puss

What a wonderful day

Vilken dag, upp tidigt för att senare möta upp Johanna på stan. För mig blev det ingen fika utan det fick bli en frukost! Men vem klagar över det? Frukost på stan och bestämma alldeles själv vad man vill ha.... jag klagar inte

Efter en tur på stan blev det bestämt att åka hem till Johanna för att se hennes nya lya. Och den var verkligen fin, helt klart ! Innan vi for hem till Johanna hämtade Bekka upp oss på stan. Saknade tjejer det där, men hade vi det trevligt? Självklart hade vi det..

Johanna berättade om en katt hon hade som gömde sig på hennes trädgård, efter mycket låtande som katter så kom den fram, och var den söt eller var den söt? Smal som jag vet inte vad, jag antar att den inte fått mat på dar, vilket vi snabbt vände på. Den verkar ha blivit överlämnad ! Inte ok...
Så, vi handlade mat till stackarn, eller Johanna, vi tog in den för lite värme, vi lekte, den bet mig första den gjorde (typiskt att det var mig den skulle på liksom)... Men hon verkade trots allt tycka om mig, full av fästingar dessutom, urk ! Men den fick kärlek och värme + mat, så nu lär den inte vara döende.

Igår beställde jag min Happy Man också, hoppas den kommer inom kort! Kände för att ha en man som inte sviker :)! ganska så klokt, batterier liksom, inte svårt att fixa... tror nog alla vet vad jag pratar om! Den ska komma inom 3-5 arbetsdagar, så antar att den kommer nästa vecka någon gång :)..

Nej, nu ska jag kolla klart på Pirates Of The Caribbean. Nämnde inte att jag för all del har kört singstar idag, det var inte igår jag gjorde det, fööööör längesen känner jag. Pizza & härligt umgänge, en helt fantastisk dag med tjejerna! Thanks for that. Har ju saknat det & ni kommer ju alltid vara min brudar no matter what! Puss på en underbar dag med underbart umgänge.

tre

FÖRRESTEN, OM TRE DAGAR ÄR DET DAGEN D FÖR MIG. FÖR DÅ ÄR DET NÄMLIGEN MIN FÖDELSEDAG! YEEEEHA


As you die

Tjillevippen. I tisdags träffade jag min syster, efterlängdad eftersom att jag knappt träffar henne längre förutom på krogen, inte direkt så att hon har tid att stå och prata med mig då. Så vi tog en fika på stan, Emma, Linus, Becca och Linus kusin Emelie!

Efter det hängde vi med upp till Linus och kollade Idol & Andra Avenyn. (Y) Sen gick Emma, Jag & Linn till momangen och sedan upp till Emma, jag blev kvar där över natten för jag orkar inte med strul med bussen. Vi satt uppe till 3 om jag minns rätt.

Emma & Linus sitter i cam + mic & vid Emmas huvud ser det ut som att det är något spöket som står vid fönstret. Till sist fick jag och Linn det till att "DET STÅR NÅGON OCH RUNKAR DÄR UTE PÅ DIN BALKONG". Ok, att det finns folk till allt, men en sån har jag inte träffat mig på än, och tur är väl det!

Igår, kollade jag på Hannah Montana The Movie, igen. För mig är det väl 6 gången eller nått. Sällskap denna gång, Emelie & Sophia. Och jag har sagt att jag ska lära mig dansen, den sitter i huvudet nu, men inte på golvet. Den är lite klurig, men den ska sitta inom kort! Emelie och jag kämpade där hemma hos henne igår, haha.

AMANDAVARDET
10. Har du lurat hela svenska folket genom att spela “dum blondin” för att kunna tjäna pengar och få en känd blogg?
Svar: Ja

Vad är det inte man han trott med alla dessa blondiner? Alla är i samma sort och jag tror dom gör precis samma saker, spelar "dum blondin" för att tjäna pengar och bli känd, för en blogg ! Jisses Krösamaja säger jag bara!


Hoedown Throwdown

Sådär, nu har jag kollat på film, igen... Jag kollade först på Hannah Montana The Movie, jag gillar'n! Har också  bestämt mig för (för er som har sett den) att jag ska lära mig den där dansen. JAG SKA, punkt slut
Där är inte den lättaste varianten, men det är så det ser ut när det går i rätt fart ! Sen kollade jag på UnderWorld, den dög den också faktiskt



Jag kanske borde satsa på dans ? Jag ska lära mig, det ser förjävla roligt ut. Vilket det också är! Fan vad planer jag har som går i uppfyllelse känner jag! (NOT)

Men, det jag var ute efter nu såhär på kvällskvisten var att mamma påminde mig förut om att det är faktiskt ett halvt år sedan idag då dom gifte sig! Fan så tiden går, och grattis mina kära päron....
Hehe, grattis blir det ju till mig också snart, yeeeeeeey, 1 vecka (snart 6 dagar)

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen, sen ska jag och mamma ut och äta, hon ville göra det, det var hon som fråga så varför inte liksom? Och självklart vill jag gå ut och äta med min mamma. PUSS

20 års fest

Nåväl, igår blev det att hänga med till Jenny för att fira hennes 20 årsdag. Dock känns det ju lite konstigt, umgicks alltid med dom förut, men som alla vet så glider man isär vilket vi har gjort ! Jag saknar verkligen tiderna med dom, alltså saknar jag året 2006. Ett år att ta med sig hela livet & de underbara människorna man umgicks med.
Jag och Emelie satt och prata om det igår, att vi vill ha tillbaka den tiden, ja vem vill inte det? Då var det tummen upp på allting, och då menar jag allting....

Men, det var iallafall som jag sa trevligt igår, att umgås och träffa "gamla" vänner. Kul hade jag, verkligen! Så tack för den :)

Ifredags blev det utgång, men den är inget att prata om, för den var inte såååå speciell alltså. Nu ska jag göra nått, fast det är söndag så jag lär väl sitta och göra ingenting! PUSS

Förresten, grattis till Jenny som fyllde 20 år. <3


Bjuder på den gör jag, Harrys 28/8 !

17 Again & Hannah Montana The Movie

Salut. Idag har jag bara legat i soffan och gjort absolut ingenting, eller jo, jag har kollat på två filmer, jag har hunnit vara arg större delen av dagen! Fan så arg jag var, men det släppte efter att jag gav en andra chans till att testa och så simsalabim så funka det helt plötsligt! Tänk att jag kan ha sån tur ibland.

17 Again & Hannah Montana The Movie det är vad jag har kollat på idag. Perfect !
Men nu är det så att jag är ganska rastlös, och jag har ju inte utvändigt nånstans att vända mig, det regnar som vanligt här, suck ! Har precis lagat mat åt mig själv, se så duktig jag är...

Nu är bara den stora frågan om hur morgondagen blir, valkas fest & utgång, lördag så firas det en 20 åring. Att jag har en hel helg planerad det trodde jag aldrig. But we will se :)

Mitt rökande går dock inte bra, eller det kan gå bra. Jag kan sluta jag bara vill, men frågan är om jag vill? Ja det vill jag också, men varför inte bara sluta? Nej, för det är lättare sagt än gjort. Alltså, det är ett ämne som går att disskutera timtals, jag hade konversationen igår. Och jag säger bara att det är en dum grej att börja med! Inte skulle vi bli glada om någon tog våra pengar och brände upp dom? Absolut inte, men det är precis det vi gör.

Nu ska jag ta mig en dusch tror jag, hade ju varit skönt med en promenad och frisk luft. Men = regn, gillar jag inte! PUSS

RSS 2.0