Mjäk !

Efter mycket om och men så har den här veckan kanske inte varit den bästa ! Måndagen ska jag nästan inte ens prata om, den var ju nästan för hemskt... Jag sa nog mycket elaka saker, mycket möjligt, men jag står också för dom, så om ni  hörde nått jag sa så är det bara säga till så kan vi ta det !

Whatever, nu får det vara slut med detta krångel och ja.
Imorgon är det redan fredag, så vad det ser ut att bli är att kolla in SnyggAlex och hans band när dom spelar ! Klart att det är värt pengarna liksom, till sällskap tar jag med mig Amanda :) Om det nu blir som det är sagt det vill säga..
Lördag är också planerad, men om den blir som den är planerad det vet man inte riktigt, Johannas pappas band ska spela på, vad det nu var och det är tänkt att vi ska lyssna. Vi får se !

Nu ska jag äta lite, jag tar nämligen min sista tablett, men jag måste gurgla klart munsköljet också, har varit lite dålig på det! PUSS

Haha bilden är ju inte ny, säger ju sig självt !

" Man inser det inte förrän man har förlorat den man älskar "

Stressa = Inget att rekomendera

Igår (måndag) umgicks jag med Amanda, vi var på stan ett varv, jag köpte min klänning jag har spanat in under en lång tid nu. Vi drog till Svea och åt mat, kebabtallrik för våran del, det åkte väl ner ganska hyffsat! Sen tog vi ännu ett varv på stan för att senare åka hem och börja festa inför måndagsklubben... Besök hade vi även av Mattias, vilket var trevligt, har ju saknat pojken!

Det blev lite stressigt för min del, dusch+fixa+supa= ca en timma och lite där till!  Ingenting jag rekomenderar (ifall man ska ta sig ett par godheter), + att jag inte åt speciellt mycket innan, jag hann inte.. Så nästa gång ska jag ta den tid jag behöver för att det inte ska sluta lika illa som igår ! Jag var lite för rund om fötterna så för min del blev det inte mycket till skumparty. Kommer antagligen fler tåg.

Seg dag, så idag är det ett lungt schema. Jag har spelat The Sims, nu går det så jeffla bra, jag har inte lyckats dö, utan lycktas få det så bra som det bara kan bli!

Nu ska jag invänta Allsång på skansen, sen tar jag mig en dusch och resten av kvällen går till att ta det lungt & kanske spela ännu mer The Sims, typ skaffa ungar osv!

PUSS


Misslyckat

Jo, igår var det fest för mamma & pappa som hade bröllopsfest, till en början var det bra, men med tiden blev det ju bara värre och värre! Fan så JAG skäms, det är inte ens jag som ska må dåligt, men det gör jag! För tillfället finns det inget att säga, men jag kan säga tack på ett väldigt ironiskt sätt!

Jag är så glad att jag har Josefine, hon är verkligen världens bästa vän & min dessutom! Hon kom hit till mig igår, runt 2 på natten, hjälpte mig att städa. Eller det var HON som städade ! Hur underbar får man inte vara? herregud, hon är ju helt fantastisk, henne skulle jag aldrig klara mig utan! Jag är så glad att jag verkligen har henne, hon är en vän som alla skulle behöva (fasat  hon kan berätta sina storys ett antal gånger, men det hör inte hit, haha)... Och för att inte tala om hennes pojkvän, jag måste säga det, han är ju också bara för snäll alltså & underbar ! Tack för att ni finns. Och tack Josefine för att du är världens bästa vän. Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta.

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag umgås med min älskade & bästa vän Josefine, men först ska jag bara ladda upp bilderna !
Hoppas ni hade bättre lördag än vad jag hade. Dessutom missade jag The Poodles, suck! PUSS

Här kommer dom, bilderna från kryssningen!

(Dock inte alla, dom finns på facebook!)


Matdags

Pappa & Janne

Kära mor

Grabbarna hängde med oss coola brudar

Jag & Bror

Världens bästa vän, och hon tillhör mig.

Världens bästa vän, och hon tillhör mig.

Haha

Jag orkar inte mer! Min mage, njut...

Done

Nu är det gjort, idag tog jag tag i att storstäda hela övervåningen, puf. Jag känner mig verkligen hur duktig som helst...
Nu känns det hur mycket renare och härligare som helst att komma upp här, förutom att det är så förbaskat varmt! Det känns som nytt, så skönt.

Jag har dessutom spelat The Sims hela dagen också, nyss dog jag men det går inte att spara så när jag gick tillbaka till samma hus igen så levde jag ! Vilket kanske är ett + men ändå, kul !

I helgen blir det fest för mamma & pappa som gifte sig, jag får se om jag är med på den. (Y)

Esch nu skiter jag i detta för dagen, så nu ska jag kolla klart på Big Brother som går på tv sen ska jag läsa mer ur min bok, Magdalena Graaf. Sen ska jag sova, men innan allt detta så ska jag ta min sista tablett för idag, nu har jag en vecka kvar att ta den skiten, sen är jag förhoppningsvis helt frisk! Men jag måste säga att det känns mycket bättre nu, så en kryssning på det skulle ju vara suveränt :) !

PUSS & GODNATT

Kryssningen

Goda nyheter det må jag säga! Herregud, kryssningen som gick till Åland var hur underbar som helst, jag är förjävla glad att jag fick och tog med mig frugan min (Josefine), för fan utan henne hade jag ju ruttnat..

Till en början var det väl en aning segt och jag hade inga blickar om att det skulle bli "fest" utan mer lungt och lite segt. Men inte det, jag söp nog sönder min hals, festen tog verkligen aldrig slut kändes det som, vattenkrig (mer nämns inte), högs upp på båten togs det kort & dom kommer inom kort, haha det är fan värt att lägga ut !

Resan var det bästa jag har gjort på länge, faktiskt ! Underbar resa & väldigt MINNESVÄRD ! Fyfan, den resa SKA göras om, inom kort ! Alex åkte iväg idag, och jag tänkte ju hänga med i hans resväska, men vafan det känns som att jag inte skulle få plats där i, men det hade ju varit lite kul ändå. Nu är det dessutom försent så, sen glömde han mig också, snällt liksom (Y) !

Det var en kille, han måste ha varit i 30 års åldern där någonstans, precis när vi gått på båten och går upp längst upp för att lyssna på ett band så kommer han där, full som satan och kan knappt stå (kan inte ha varit roligt). Han la sig och sov typ överallt, stackare ! Dan där på när vi skulle gå för att titta runt lite satte vi oss på en pub & där var han igen. Lika full, men den här gången dansade han & ärligt talat så vet jag inte hur jag ska förklara hur han dansade, men han gjorde ju alla full i skratt alltså, vilken människa! Vi undrade vad han hade fått i sina groggar som inte vi fick. Vi kom fram till att han halsa Rom & Cola, då förstår jag att dansen inte blir som den ska, haha.. Ena killen i bandet var en pudding, jag glömde sig det, hehe !

Nu ska jag spela The Sims tror jag, jag lånade av Sara & Linda, börjar jag nu kommer jag aldrig lyckas lämna det där, haha!

Josefine du gjorde min resa minnesvärd, tack för sällskapet, utan dig hade jag nog fan hängt med sängen hela dygnet! Du är världsbäst & jag måste ju säga att jag älskar dig, känns som jag säger det för sällan ! Men du vet att jag gör det, från djupet av mitt hjärta :) Världsbäst vare, puss gulligullan <3

Man kan tro att jag lever som ett Apotek!

Jag ringde vårdcentralen 10.30 idag och dom skulle ringa upp mig vid 2. Dom ringer 13.52 och frågar om jag kan komma 14.00, ehm tror dom att jag har raket i röven ? Eftersom att febern inte slutade (jag svettas hela tiden) så satt jag inte direkt påklädd och klar bara för att dom skulle ringa vid 14.00 !
Ja, jag var där iallafall, och hade virus i halsen, jaha säger jag.. Han fortsätter inte. Då säger jag "jaha, vad ska jag göra åt det då?" Då tänkte han inte ge mig något emot det här,  bra (Y) !

Jag fick tabletter för TVÅ VECKOR & Munskölj för TVÅ VECKOR, är jag döende eller vad är det här?
Munsköljen gör så att jag blir bedövad, och det lovar jag att det blir jag! 3 tabletter om dagen & 4 omgångar med munskölj, är det bara jag eller är det lite to much på en och samma gång ?

Esch, nu ska jag hoppa in i duschen, jag drog dammsugaren här på övervåningen, och det BEHÖVDES må jag säga! Det får bli storstädning när jag är lite friskare, om jag inte ska ta min bror i örat och be honom göra nånting, han som aldrig gör nått...

Jag har lyckats skära mig idag också, och jag tog stick i fingret hos läkaren, jag trodde jag skulle svimma där ett tag, pressa ut allt blod ur fingret var vad som skulle göras. Hurgedamig


Nu ska jag ta mer glass, sen ska jag munskölja igen! Sen har jag bara 1 gång kvar, IDAG...
Jag ska designa om min blogg nu var det tänkt, vi får se hur det slutar, kanske med att jag ger upp!


Fan vad jag åker på sjukligheter

Ja, nu har jag nästan klurat ut det, jag har åkt på skit igen, halsfluss och feber! Kul skämt, nej inte direkt! (Jag tror det är Felicia som har smittat mig)
Passande precis till kryssningen, självklart skulle det dyka upp nu, men jag tänker ju inte ge upp bara för lite halsont och värmeutslag! Nu fick jag med mig det bästa sällskapet, så nu är det fan bara tuta och köra.

Jag hoppas vårdcentralen ringer upp mig snart så jag kan få gå dit och få det bekräftat att jag har halsfluss osv, så kan jag börja ta dessa piller också! 10 dagar om jag inte minns fel, om jag nu får sånna som Josefine fick.

Påtal om kryssning nu, så skrev Josefine nått som lockar ännu mer, utomlands, satsar vi på tycker jag, mot jul eller något i den stilen, hade ju varit kalas alltså! Turkiet röstar jag på, eller Thailand... Hehe!

Nu ska jag svettas vidare, sen hoppas jag på ett samtal. Sen ska jag försöka dö ett tag. PUSS

Hurra hurra hurra

Igår den 14 Juli var det min pappas födelsedag! Den firades med mat och fika, besök av farmor,farfar, Emma & Robert!
Jag gick och lade mig vid 10, inte många som gör det. Men jag mår inte bra känner jag, helt slut i kroppen, orkar ingenting. I måndagsnatt kände jag att jag började få ont runt halsen inget mer med det då tänkte jag, vaknade upp och kände hur min köttel hade svullnat! Danne är ju lite rolig också "men du kanske har sovit fel", haha.

Ännu vet jag inte vad det är, jag tänkte snart inom kort ta reda på det, bäst att göra det innan jag börjar jobba i sånnafall, inte så smart att gå till jobbet om det skulle vara halsfluss eller något.

Över till goda nyheter, pappa ringde mig i morse och berättade att Josefine kan hänga med på 24 timmars kryssningen. GÖTT tänker jag, slipper jag springa runt och festa med mig själv ! Kan ju vara ett + att jag slipper det nu. Det har ju alltid varit så annars att jag är den som alltid får det tråkigt, men nu jävlar har jag mig ett jävla statigt och bra sällskap! Sin bäste vän liksom, kan inte bli bättre.

Nu ska jag ta mig en kall dusch, känner bara hur värmen muckar med mig inombords, sen ska jag nog ringa vårdcentralen, för ikväll jobbas det !


Fan vad jag saknar Turkiet, och vilket bra år det var. Precis problemlös

"Det ska bli ett sant nöje att döda dig"

Igår var jag barnvakt, snälla rara söta Sara satt med mig hela natten, det är inte många som gör det! Efter att Fia kom hem tog vi en taxi hem till Sara, skulle kännas lite lyx sådär, och det var vi ju ganska värda också måste jag säga! Dock kom jag inte hem, eller vaknade jag inte upp med några blåmärken, rekord.

Nu sitter jag hemma, en hel dag med Sara ska jag väl säga mest, Linda höll sig till datorn, gullena fyller ju år idag också :) Grattis min pärlor...

Den här veckan blir det inget jobb heller, vi säger att jag har "semester".. Haha, det låter ju ganska bra, enligt mig...
Duschen jag tog nyss den var ju bara för härligt, så på det blir det mat, köttfärssås och spagetti, sen tänkte jag lägga mig och läsa Magdalena Graff - Det ska bli ett sant nöje att döda dig hinner ju inte med nu när jag har jobbat, är så trött, vilket jag har varit i dag också, men nu behöver jag inte tänka "upp tidigt"... Skönt! Men bra är boken, och jag älskar ju sånna böcker, men jag blir så arg, att inte människor har vett och ettiket alltså....

Jag har en för jävla snygg vän alltså, det är ju så att man får gåshud så fort man ser honom, jävla läckerbit! Äta upp honom är vad jag tänker göra! :) (Ingen nämnd, ingen klämnd) Pussgurka

Måndagsklubben imorgon ? Det vet i fan, jag har ju trots allt VIP, så jag förlorar ju inget på att gå dit. We will se, nu är det time för mat, jag bara känner suget! PUSS

Vet attt det ser ut som en påse skit på sidan, men jag orkar inte pyssla med det här.


Björn Rosenström var inte som jag hade tänkt mig !

Ja men hej. Kan börja med att säga jobbet denna vecka var inte good enough! Det är det enda jag säger om den saken.

Igår (Fredag) var det Björn Rosenström på harrys. Nu sådär i efterhand så kan jag inga ångra mig mer, det var inte kul igår, hur jag nu ska beskriva det i ord ! Eller JAG hade inte kul. Nej, så det var det inte värt. Tror inte jag hade suget på min sida heller, det var ganska segt. Förresten, jag trodde Björn Rosenström var typ 50 +, men han var ju ganska ung! Haha.

Annars, livet funkar som det ska ! Hur nu ett liv ser ut "funkar som det ska". Är inne på mycket tankar och funderingar nu igen. Ja, jag vet inte vad jag syftar på, eller jo egentligen vet jag det ! Men jag pratar inte helst om det.. Det finns två sidor, den ena säger "jo kom igen" medans den andra säger "esch, vafan, vilken mes"... Jag har kommit in i en av mina problem roller igen, men dom kommer som gott snart försvinna , I hope. Dom kommer och går som dom vill, när dom vill
Jag saknar Joel, på vilket sätt är svårt att förklara, men jag gör det !
 
Det har pratats om att åka till, Skara Sommarland, Liseberg & Kolmården! We will se :)

Ah, men jag ska hoppa in i duschen, idag ska jag vara barnvakt åt Simon, se hur blåslagen jag är när jag kommer hem den här gången, haha! Men han får ju igen, inget snack om saken. He´s my love now !

Jag vill, men jag vågar inte, jag är rädd för att jag ska göra nånting som är fel. Take me for who I´am, not for what i Do!


Take me away, I dont want this anymore


Måndag = Måndagsklubben ?

Då var det måndag igen, innebär att det var en ny morgon att gå upp för att sedan befinna sig på jobbet. Idag ville jag inte gå upp, och det märktes, jag försov mig en aning för mycket. Jag vaknade 8.45 och börjar 09.00! Inte så bra, men jag får tacka Josefine att hon skickade ett meddelande, annars hade jag nog legat där länge till, eller så hade Josefine ringt och väckt mig i allafall så. Jag brukar inte komma försent, och inte när det gäller jobb direkt. Men jag kom ju ändå i tid kan man säga, om vi inte pratar om några minuter över.
Nog om det!

Innebär nu också när det är måndag att det är måndagsklubben. Är jag sugen eller inte ? Jo både och faktiskt, men det där med att jag ska jobba imorgon tar emot en aning! men jag behöver ju inte dricka, men det spelar ingen roll, sen blir jag hem. Vi får se vad jag bestämmer mig för !

Nu ska jag sluta äta all dess fetmat också, det funkar inte att köpa det varje dag! Inte med den lönen jag får, även om det räcker till! Måste gå till lite intressesaker också. Det blir inte billigt alltså.

Nu ska jag göra nått annat, nu vet ni dess intresanta fakta! PUSS
Förresten, vill ni göra er själv irriterade, kolla in den här : http://rahlenfeldt.blogg.se/.  Haha, fy vad jag störde mig

Vill ni se en bra film ? Here you go! Förvarning, tjuter filmen igenom..  Little girl lost: The Delimar Vera story - Amerikanskt drama från 2008. Baserad på en verklig händelse. En kvinna trodde att hennes lilla dotter hade omkommit i en brand, men sex år senare hittar hon dottern som då lever med en annan familj.

Mer eller mindre

Tjabba, tjena, hallå ! Nu var det ett tag sedan jag satt här. Men jag har inte tid längre!
I måndags blev det måndagsklubben, sen jobbar jag, inte kväll längre, utan nu kör jag dag och måndag-torsdag som det ser ut nu. Kände att fredagen fick bli en ledig dag! Sen är det så varmt på kontoret också, pfft !
Igår (onsdag) var det firma fest, vi var på sjövik och år räkor, sen drog vi oss vidare !

Nu sitter jag här, jag funderar nästan på att lägga mig och sova eller nått, det skulle vara så skönt, jag har inte sovit ut på länge känns det som ! Jag får se vad jag gör av dagen, som är kvar ! Sugen på nått som vanligt. Jag kanske drar mig till Sara & Linda om jag talar nått med dom ! Ta det lungt sitter ju inte heller fel!

Alltså jag har faktiskt ingenting att säga mer. Kasta ägg på Johan Palm ikväll ? :)

PUSS

Ehm, ja. Måndagsklubben!

RSS 2.0