"Jag behöver ingen ring för att bevisa kärlek"

Härligt, Big Brother på tv och Alex på msn (Y). Jag har självklart läst lite bloggar, vilket kanske inte är så ovanligt! Men förut läste jag allt och gick in på mina speciella, nu har jag missat flera veckor känner jag, dessutom orkar jag heller inte läsa och leta vart jag var.

Men jag gick in på Carolina Gynnings blogg, och jag älskade verkligen hennes header, fan, ibland kan jag verkligen gilla människan. (Inte att jag hatar henne annars) Men jag ska allt visa er, jag kommer nog inte vara ensam, I guess.

Oh, I like it, I like it, I like it.

Sen gick jag också in på "Paow", kollade in lite frågor hon hade svarat på. Två stämmer fantastiskt bra enligt min mening! Håller med henne där.

"OM DIG"
5. Vill du gifta dig ? - Jag behöver ingen ring för att bevisa kärlek
&
5. Saknat någon ? - Saknade försvinner aldrig..

sällan folk tänker så djupt.....

Anyway, jag var tvungen att skriva in det, annars hade jag glömt bort det! Har förresten glömt säga som jag också skulle ha gjort att JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SYSTER! Hon är bara så bäst, och jag tycker att det är så tråkigt att vi inte ses, det är vääääldigt sällan! Tror jag ska flytta mig dit ett tag, fast det går ju inte länge tills vi kan gå varandra på nerverna, men jag gissar på att vi har växt ifrån det där :) Hon är alltid nån jag ser upp till och som jag älskar av djupet från mitt hjärta !

Confessions Of A Shopaholic

"mm", nej säger jag! godegud.. Visst att jag också har sett ut som jag gjort i mina dar, men det var ju åratals, jag har ju dessutom lärt mig av hur jag INTE ska se ut och hur jag INTE ska bete mig för att tas som vuxen nog... http://smilinggirls.blogg.se ! Det finns både bra och dåliga bloggare här i Sverige, men ändå måste jag säga att dåliga överväger ju dom bra. Gaaaash, vad jag stör mig på dom.
sen är ju frågan hur mycket dom gör sig till ? för jag menar, hade jag träffat en sån där ute på krogen som låter som jag vet inte vad, söndermosad fiskmås ungefär! Jag hade ju tagit självmord bokstavligt talat. Jag hoppas dom, innan dom blir to old, förstår att det kanske inte är det bästa sättet att vara på !
Enough...

Jag kom nyss hem från affären då jag mötte upp Fija för att få tillbaka mitt liv, plånboken! Det var nått jag hade varit sugen på under dagen, men självklart kom jag inte på det när jag väl var där, så det fick bli snören istället, och jag som är en lakritsälskare dissa faktiskt dom denna gången, utan jag tog jordgubb och kola ! Kolan är inte min smak i sig egentligen, men jag vet inte varför jag tog den, ibland gör man saker som man inte själv har en aning om varför.

Men nu känner jag att jag börjar bli sugen på nudlar, så det tänker jag fixa till mig. Sen ska jag fortsätta se filmen som jag påbörjade förut. Confessions Of A Shopaholic

Jag har fått en tid till tandläkaren nu också, det var på tiden att jag skulle behöva gå dit, jag skulle ju behövt ringa till dom själv eftersom jag har slagit (hur vet jag inte) bort en bit av min tand. Jag tror icke dom blir glada på mig för det. Men 08.10 ? Lite snälla kan du ju ändå vara....


Gamla gamla tider, men en utav dom bästa. Puh !

Datorn, där har jag suttit hela dagen sen jag vaknade. Vilket var när klockan var 12.30 ! Men så kan det gå, jag var hos Emelie igår, jag kom där ifrån vid 01.15 kanske, och kunde inte sova när jag kom hem så jag kollade på Tarzan jag laddade ner som jag var så sugen på att se....

Igår visade Emelie mig också GAMLA GAMLA bilder från 2006 blandannat & framåt, i Bekkas bilddagbok, sådär har jag suttit hela dagen och tagit dom för ett gott gott gott och bäst minne. Jag ska skriva ut dom på kort så att jag kan sätta in dom i album istället ! Det var en jävla tid att minnas, och undrar ni om jag saknar den? Eeeeh, ah, något va!

Så jag tänkte ju bjuda på endel, snygga som satan, så skratta inte. Vilket jag gjorde, men tänk på att dom är ju faktiskt 3 år gamla...

Nu ska jag äta mat, sen ska jag ta mig en dusch, möta upp Fija också, glömde min plånbok där igår, och den är ju ett måste att ha i fall att !

Okey då gott folk, njut.


Johanna Jag & Simon

Emelie & Jag, skidproffs, titta bara så jag särar.

E......hm. Jag! Uppfattat sminket rätt ?

Fija Jag & Malin

Jag & Elin

Spöke, men jag bjuder fortfarande på mig själv. + älskling då

Jag Bekka & Mona

Mona Jag Bekka Jenny Johanna Emelie Fija & Emma

Haha, men puss

Jag & Emelie

Jag & Bekka

Emelie Bekka & Jag

Jag & Bekka

Det finns enhel del bilder, dom är närmare än över 100 stycken och alla har jag inte tid att lägga ut eller ork. Men där finns ju ett par stycken, dom värsta har jag sparat till sist, för den som spar hon har. PUSS

Vi sparkade in oss...

Sådär, nu var det dags igen kände jag!

Igår blev det en utekväll vilket inte egentligen skulle inträffa, men nu blev det så och det var en jeffla bra kväll måste jag säga! Dock blev bilderna lite sådär, och det är en bild jag saknar, suck! Dom tar alltid bort dom roligaste av alla liksom, vad är det för något då?

Kvällen var iallafall som jag sa, super. Men idag har det varit ganska segt, det måste jag säga! Jag har nu äntligen sett Män som hatar kvinnor. Det var på tiden att jag gjorde det efter allt nedrans tjat... Bra var den också (Y) !

Så nu ska jag försvinna och göra i ordning mig tror jag, Emma hörde precis av sig och hade inget för sig, sen så är ju Däjvid i Motala också, så jag tror det blir att hälsa på honom och kramas lite :) ! Men för min del blir det inget dricka...

Nu ska ni få njuta av världens snyggaste kort från gårdagen, man blev med på en del, men ibland måste man passa på! Få dubbelhaka också, inte ett + !


Frugan, Alex & Jag

Favoriten & Jag

Jag, Josefine & Lollo

Älskade vän & Jag

Amen är jag snygg eller är jag snygg ?

Bella, Josefine, Ronja & Jag ! PUSS på kvällen gott folk

Jag tog den

yey, igår var jag på stan heeela långa dagen, umgicks med världens bästa dessutom :) (Josefine om ni inte förstod det). Fem timmar långa på stan, det är inget man gör i Motala allt för ofta, det brukar räcka med 1 timme sen har man gått igenom affärerna minst 5 gånger.

MEN, det blev ändå till att handla. Jag fick min födelsedags present tidigare och jag fick ÄKTA örhängen av Josefine, annars har jag bara haft sånna som rostar och ser allmänt fula och äckliga ut. Eftersom jag har ett par hål att fylla så räcker det inte med 4 stycken, utan jag måste ha 7. Jisses så jag sätter problem för mig själv för att hitta örhängen, inte bara för mig själv, andra också ! haha.

Och jag köpte även en present till henne som tidigare födelsedags present. Jag menar det är väl lika bra att passa på när man har pengar och det är nått som vi/jag/hon vill ha. :) Så jag köpte en tröja till henne på HM, men jag tror inte det räcker, jag kommer antagligen köpa nånting mer! (Om jag har pengar, klart att jag har) ! Hon är värd så mycket mycket mer, and i love her !

OCH VAD GJORDE JAG SEN? Jo jag tog tag i att ta min massage, och herregud så skönt det var. Jag säger det även här, bättre än sex! Men det värsta är ju att tiden bara rullar iväg så det känns inte som man hinner koppla av riktigt, men skönt var det och det ska göras om, yes box.
Nu ska jag styra med annat, luta mig tillbaka och bara slöa, ska nog förresten diska åt Danne först !
PUSS


Kräftskivan som varade hos Rasmus inklusive Josefine ! Där var jag och Alex, ville dock inte vara med! Men Alex är ju lika snygg för det...

Cats in the cradle

Jo, igår (måndag) åkte vi till Linköping.Först var vi förbi skolan, lämnade böcker osv! Träligt, jag fick ju inte träffa Frankieboy. Men det kommer väl det också !

Danne köpte ett bord till soffan, lite grejer till köket, rullgardin & filmhållare. Jag själv köpte tre par skor, vilket kap! Nu är jag nöjd...
Roligast var när Danne skruva ihop allt, och sätta upp rullgardinen, haha ! Han kallade sig själv "Martin Timell", men jag håller inte riktigt med honom där...

Nu ska jag ta mig i kragen och ta mig in till stan eller något, idag får jag lön, eller ? Ska ha det iallafall, sen om vi pratar kroner gör inte så mycket, men nu var jag lite snål i tanken !

Annars sätter jag bara ett frågetecken på allt, för jag har inte en enda häst inne i hagen nu ! PUSS på solen

If everyone cared

Nuså, magen är någon annanstans idag! Värken togs över av någon stackare där ute, jag har den inte längre. Skönt!

Igår så var jag barnvakt en sväng, det är ju alltid så att jag kommer ju inte där ifrån med något som helst blåmärke eller sår, vad det nu kan vara! Rivmärken, bitmärken, blåmärken, you name it ! Upptäckte ett blåmärke på benet och undrade så dumt vart jag hade fått det ifrån, inte så svårt att lista ut, igår när jag kom hem hade jag dessutom kvar bitmärke. Galen karl det där alltså, men inget snack om saken, han får ju igen så det bara skriker om det. Vi bara älskaaar varandra... Härligt det är med lite kärlek ibland! Dock en speciell sådan "kärlek".

Idag är det söndag, och det finns inget att göra som vanligt. Jag får se vad som hittas på! Dumt att städa varje gång man inte har nått att göra eller om man har tråkigt. NIX, fungerar inte så!
Jag får klura på det ett tag, kommer nog på nått förr eller senare.....I hope !

Imorgon ska jag åka in till Linköping, lämna tillbaka böcker som jag skulle gjort innan, men trodde inte på betyget jag fick så jag behöll dom ett tag till tills sista dagen, men så blev det inte heller! Men jag lämnar tillbaka dom imorgon så att dom är i rätt händer och användbara, här ligger dom ju bara och skräpar! Sen måste jag ju hälsa på och känna mig bekväm, jag ska dock inte vara den taggtråd jag brukar vara, för nu är jag ju bara på besök, då måste jag ju vara trevlig (Y), för nu är det ju inte tjat om att "gör det, gör det, gör si, gör så". Nu kan jag verkligen retas lite, i love it. Dessutom måste jag se dom nya ettorna, jag hörde att dom var 37 ? Jisses.

Dusch sen vet jag inte! PUSS


Jag kan bara inte sluta älska dessa kort, jag blir så glad utav att kolla på dom. & minst sagt, hur underbar var inte resan ? OH, I LOVE IT!

Nordens största.....

En snabbis på stan med mamma & pappa, inget jag hurrade för idag. Dessutom har jag nordens mensverk och vill bara sätta knivar i magen, typ...
Härligt att ha kontakter som ringer klockan 8 på morgonen, en lördagsmorgon! Pratade nog lite för mig själv där och la den vid sidan om igen, vem orkar prata i telefon när man är svin trött? Men tack älskade Daniel för att jag blev ganska pigg, men tur för dig att jag kunde somna om..

Nordens mensverk som sagt, så idag blir det inte att ta festen i kragen direkt, nej utan jag ska ligga hemma och bara slöa som om jag inte kunde gå. (Ni vet, överdrivet stora människor som inte kan röra sig). Sån känner jag mig idag, och orden var inte illa menade heller. Men jag ska iväg en sväng och vara barnvakt senare, efter det ska jag köpa mig nått (det gör jag enbart för att jag inte ska köpa cigg och för att jag ska sluta som jag har sagt). Men det är ju fan lättare sagt än gjort! + mens också, kom ihåg det.. jag om någon har det då fan inte lätt

Gröna milen går ju på tv idag, jag tror det blir den och ANTAGLIGEN nått i en skål framför mig. Sen ska jag försöka ta mig in till linköping i veckan och hälsa på min skola, jag kan ju inte hålla mig längre, jag måste se det nya ansiktena, men framför allt det gamla ! Köpa min skor också, ahaaa!

PUSS, lite mat om magen tillåter.

Lämna mig ifred tack!

Nu har jag fått yttligare ett äckel på mig. Dom lämnar mig inte ifred för en sekund! Jag blir såååå äcklad. Men förhoppningsvis kommer dom inte skicka nått mer nu. Då har ju jag planer på vad jag ska göra, och inte bara jag, dom får hulken på sig :)  (Min räddare i nöden, han kan vara så söt ibland alltså.. nästan så att man vill pussa ihjäl honom)

Nemen nu får det vara nog verkligen, kanske dags för att skaffa skyddat nummer för att bli av med sånna människor. Hemskt !

Och sen, ja, jag har slutat röka, eller jag gör så gott jag kan iallafall, vilket antagligen är en bra början ! Men lättare blir det inte heller av att dom flesta i min omgivning röker, suck.
Har kommit fram till att det inte ens är gott längre, utan gör det bara för vanesakens skull. Inte bra! Kostar en hel förmögenhet som jag skulle kunna slänga pengarna på nånting annat, nått vettigt ! Eller rent sagt bränna upp dom eftersom att det är det vi gör med ciggaretterna, bränner pengarna! Ingen har även rätt att säga att jag har fel där, för det är så sant som det är sagt! Jag kommer antagligen bli en mer tjockis, men vad gör det?

Nu ska jag kolla på Thomas Järvheden, jag ska dricka lite kaffe också för att hålla mig vaken. Sen kan jag få ett samtal också, man vet aldrig. Surprise liksom ! PUSS, pissväder. (Jag är trött på allt & det finns så mycket jag saknar, ser tillbaka blickar på, det här suger verkligen som vädret gör)


Ehm, jag hoppas att du får mig på andra tankar. Gör så jag skrattar mig till sömns & glömmer allt som inte är värt att komma ihåg !

Åååhå.

Jag orkar inte med allt detta jävla tjat för tillfället, inte nog med det jag redan har att ta hand om och reda ut.
Jag förstår inte varför det ska vara så jävla svårt att förstå mig på rätt jävla sätt, det är fan ingen som gör det! Ne, så är det, ingen förstår.... Det är tydligen så överdrivet svårt att förstå MIN svenska, den är  tydligen inte likadan som era andras.

Och sen sluta röka på det här också, det kommer säkert gå jätte bra. För jag är ju inte alls irriterad för tillfället ! (Y)

GASH ! Försvinn.

Umbapbapbap

"Imorse" när jag steg upp och skulle ner för att äta min frukost kollade jag ut och tänkte "fan vad det blåser, nu sket sig det, att sola". Men jag tänkte, jag öppnar ändå och kollar, och jamenvisst, klart man kunde ut och lägga sig, det var ju bara alldeles för skönt när det blåste, så där har jag legat hela dagen, himmel så skönt..

Snart ska jag nog fara in i duschen och ta cykeln till Danne och kolla posten osv, har ju inte varit där sen i måndags nu. Men det kan bero på att det är ganska ensamt att vara där själv! Nu lär det väl vara bastu där också..
Jag får se vad jag orkar, det är ju trotsallt på andra sidan stan, lite jobbigt att cykla om jag ska vara ärlig!

OCH SEN, är jag trött på det här med folk som skickar meddelande utan att säga vem det är. Visst, eniro & hitta finns, men det är inte säkert att dom kommer upp då man söker på detta nummer. Jag har nu fått ett meddelande av någon som bara skriver "tja läget?" och man får inget svar tillbaka, värdelöst & skapligt irriterande. Inte nog med att jag har en "äckelgubbe" som håller på, om det nu är han eller om det är någon som jävlas, jag skiter i det, det är iallafall jobbigt men för dom som sitter i det andra hörnet kanske tycker att det är skit kul! NOT, säger jag. Jag blir galen!

Nu ska jag ta mig en dusch, sen åker jag nog till Danne iallafall! PUSS


Jag är ju bara så jävla snygg ibland.


Linköping med Ekholms brudarna !

Igår blev det en heldag i Linköping med tjejerna Ekholm. Det blev inte mycket till att handla, men jag hittade ett par skor som jag så länge velat ha. Men jag köpte dom inte, vad är det för fel på mig ? Lite dåligt med lappar i plånboken skulle jag tro. Vem vill inte bli miljonär ?

Josefine köpte en nyckelring till mig där det stod nått om en bra vän eller så, jag såg den inte förns hon gav den till mig när den var betald, innan hade jag stått och frågat "vilken köpte du?" och till svar fick jag bara "vänta lite".
Sen när jag fick den iallafall och skulle läsa på den log jag lite för mig själv och sa "här" och gav tillbaka den till Josefine!
Josefine: Sötnos, den är ju till dig
Jag: Aha, tack! (Ger henne en kram). Jag fattade ingenting som vanligt. Tur att jag hänger med i svängarna ibland!
Ja, den där Josefine, hon är ju världens underbaraste och bästaste vän ! Så jeffla gosig.

Herromdan förresten såg jag Baksmällan, den var ju bra alltså, men så vi skrattade. Värt att se, ehm ja.

Nu ska jag ut och ta min första cigg för idag, snart är det slut på det, har varken råd eller lust längre, egentligen! PUSS

Varför händer det just mig ?

Alltså, vafan är det här? Jag lyckas hamna överallt och ingenstans verkligen. Jag fick ett meddelande herromdan från någon jag inte ens har pratat med i hela mitt liv, till mitt gamla nummer dessutom. Så jag tog tag i det idag och kollade upp vem människan var och jag frågade vart han hade fått min nummer ifrån, och han sa att han hade köpt en begagnad mobil och mitt nummer var kvar, hur stor är risken? Varför väljer han just mig och skickar till när han sa att det fanns fler kontakter kvar och att han hade raderat alla andra utom min ?
Eeeeu, säger jag ! Jag fortsätter inte nämna om vad han skrev/skriver.

Det går om man bara vill, det går om man har mod till att stå för vad man tycker & tänker, det handlar om att visa att man är mogen nog att stå för saker man säger/sagt ! Jag har nemas problemas med det, för jag orkar inte bry mig längre. Nu ska jag ta mig själv i örat och visa att jag kan bättre än det här, för mer tänker jag inte hålla på, nu är det enough.

Nu ska jag kolla klart på Thomas sen Big Brother om jag orkar, för det är dags för mig att sova egentligen !
PUSS mina få & äkta vänner :) !

Ne, nu ger jag fan upp.

Ja, det är precis vad jag tänker göra. Ge upp ! Jag är trött på det här nu, att ha gått runt snart i ett år för ingenting, för skit, varför tror folk att det står slav i pannan på mig ?
Vad trött jag bliiiiiiiiiiiiir.
 

Nisse är väldigt bra att ha ibland, han är ju jävligt smart måste jag säga.

"Raka som en makaron

Ihåliga i löftena

Ganska näringsfattiga

Eller slingriga som en kokt spagetti"....

Esch, nu skiter vi i det här, Emelie sitter och säger att vi skulle ta Thai maten, men jaaa, hade jag nu haft pengar till det så hade jag inte tvekat, jag tror jag måste skrika lite på henne för att bli av med ilskan, antar också att vi skulle skratta istället för att vara seriösa! (Hon tar inte illa upp, vafan det är ju bara jag, och hon fattar väl vad jag pratar om)

Ne fan, nu lägger jag ner. Och det här blev ett jeffligt rörigt inlägg, men vem bryr sig ? Inte jag för tillfället.  PUSS


Uppe med tuppen!

Home sweet home ! Nu är jag åter igen hemma efter att jag har varit hos Danne ett par dagar, det har varit ganska skönt, men ibland har det blivit för ensamt och rastlöst.
Så idag kände jag för att jag skulle åka hem, hur länge det varar det vet man aldrig!
Dannes klocka ringde vid 7, han höll på att packa och ja ni vet hur det ser ut när man ska iväg ett tag, sen hörde jag när han gick och allt ljud, så jag kunde inte somna om, klockan blev 07.25...
Jag gick upp, åt frukost, och packade mina saker.

Vädret passade inte för att cykla kände jag, blåser ju nästan storm ute, igen...Men hem kom jag efter ett tag!

Vad händer mig när jag kommer hem ? Jo jag sätter igång dammsugaren, Viktor har ingen koll alls, eller snarare, han skiter nog i att ta tag i det! Så det är nästan det första jag gjorde.

Nu ska jag bara lägga mig ner och lata, jag vill inte veta hur mycket jag har kvar på kontot dessutom, men Danne är ju skyldig mig en slant, vilket han också glömde! Typiskt, nypa honom i örat är vad jag tänker göra..

Grease står på listan, sen är det Fäst vid dig på tv:n. Have a nice day! PUSS


Gud så old bild. Ljushårig är ju ett + där, saknat elle ?

Ett tag till

Olé, igår åkte jag John & Linda in till Mjölby för att träffa min Däjvid ! Det är alltid lika trevligt.
Det var dags att åka hem och jag tänkte det, ne men jag ska ut... Vilket det blev men det var världelöst !

Jag vaknade vi 10 imorse, men jag kände att det är värt att sova ett tag till, jo "ett tag till", klockan blev 3. (Y) Bra Sara !

Idag känner jag för att åka hem lite tror jag, lasta av lite. (Det känns som att jag inte bor hemma längre, vilket jag gör) !
Så nu ska jag ta en dusch för att tänka igenom detta, Fija prata nått om någon kräftskiva idag, men jag har inte hört nått så det kanske bara var lite fyllesnack!

Undrar förresten när Danne kommer hem, hade en skum dröm nyss förresten, men den talar vi inte om !
Det märks väl om han kommer, han skulle ju på bröllop idag, inte säkert att jag är "hemma" när han kommer.

PUSS, trevlig lördag dårå.

Vilket kap

Okey, idag har jag gjort av med pengar, det må jag säga! Jesus vad det rullade iväg. Känner lite ångest nu, men nu är det dags för att spara det jag äger kvar. Kan inte hålla på som jag gör! Men vafan, man lär sig ju....

Dagen har gått till Amanda, vi har varit på stan, ÖB, Maxi (2 gånger) och kollat på film och gjort kladdkaka! Det är ju för gott alltså... Tack gullan för dagen :)

Imorgon pratas det om att gå ut, men jag vet inte, jag får se vad som sägs imorgon när jag vaknar!
Idag har jag också varit duktig, jag har städat åt Danne, dock har jag inte kollat någon tvätt tid än, dessutom har jag köpt en mopp till honom också, karlar kan ju ingenting! Det är tur att folk har mig ibland.

Nu ska jag koka mig ett par nudlar, sen ska jag kolla klart på en film jag inte sett slutet på än, men filmen verkar ju gööööör bra. Så långt jag har sett hittils iallafall. PUSS & sov gott, det ska iallafall jag göra! Ingen som tar allt täcke för mig, härligt!

Mätt och så ner med Kinamat!

Idag blev det en ganska sen uppstigning, jag vaknade vid halv två! Kanske inte är så ruskigt bra men vafan, vädret är ju inte på topp så varför ska jag vara det ?

Jag åt mig en ganska ordentlig frukost, och efter 20 minuter kommer pappa hem med kinamat, klart man inte kan säga nej. Men av det åt jag inte speciellt mycket, den som spar hon har !

Berätta jag förresten att i måndags lyckades jag även som nykter komma med ett sår. Det var så att jag skulle hjälpa Ida att få upp korken på hennes flaska, och Linda hade ingen sån man ska ha, så jag tog en sax och tryckte som bara den, slutade med att jag fick vin eller vad det var i håret, kläderna, ögonen, och på köpet råkade jag göra nått, antagligen av saxen skära mig. Det gjorde förjävlans ont det måste jag säga, brändes som bara den  ! Nu har jag som typ en blåsa i, så jag vet inte vad jag lyckades göra?
Jag är för klantig för att vara sann, men jag menar, jag roar oftast folk ? Sen har jag hört att det är sött också, höhö ! (A)

Ne om man skulle försöka göra någon nytta av dagen, tanken är att jag ska åka till Dannes lägenhet och kolla tvätt tid, första gången han ber mig göra det, han har aldrig varit där nere innan ! Sen såg jag att killen hade ju inte diskat heller, antagligen spara han det väll till mig, och jag är ju förbaskat snäll... Jag får se vart jag hamnar idag !

PUSS

Sista men inte bästa

Igår var det inte meningen att jag skulle gått ut egentligen, men jag tänkte "vafan, det är sista måndagsklubben", jag var nykter, like always nu för tiden...Kan vara lika bra för att veta vart man står någonstans på jorden  !
Det börjades med förfest hemma hos Linda, människa efter människa & tillslut blev det en heldel.
Jag ringde efter Josefine & bad henne komma, undrar liksom hur många gånger hon har frågat mig och jag säger nej, men hon ger sig inte så tillslut blir det "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa". Gick inte riktigt till så igår, men nästan !

Kvällen vart väl inte så lyckad, jag vill inte prata om det helst, för det är så hemskt att jag vill inte veta att det är sant och att det hände ! Men det gjorde det. Alla vet inte hur jag är heller, så det är svårt att säga såhär, men jag är glad att det är över. För jag skulle aldrig klara mig utan denna underbara människa som får mig att stå på jorden ! Den bästa vännen man någonsin kan önska sig, skaffa sig. Hon är som jag har sagt innan ta mig fan bäst. & är det något folket ska veta så har jag aldrig någonsin haft en sån underbar och bra vän i hela mitt liv, hon har verkligen funnits där till 1000 vilket inte hälften har gjort. Jag är så tacksam för att hon är min vän, och inte bara vilken vän som helst, utan den bästa av alla. Jag älskar henne så djupt in så det går inte i ord att beskriva ! Det roliga, efter allt gråt och prat, så blev det skratt, det är det jag älskar med henne också, jag kan vara mig själv, jag kan skratta med henne, jag kan gråta med henne, jag kan göra allt med henne! För hon står mitt hjärta närmast, Carina Josefine Ekholm, glöm aldrig att jag älskar dig och du är den sista här på jorden jag tänker släppa taget om. Det finns ingen som är som du, vad vore jag utan dina historier 2000 gånger per dag ? Simply the best better then all the rest, better then anyone, anyone I ever met.


Har jag någonsin varit så här lycklig med någon annan ? Svaret kan ni få direkt, i helvete heller.

Dom finns överallt

Hur fan kan det finnas folk som har mage till att göra så? (Men okey, det finns folk till ta mig fan allt) Det är ju ta mig fan bara sjukt....
Jag blir så arg så jag skriker och tror att dom kan höra igenom skärmen/tv:n eller var det nu kan vara. Jag säger bara, IDÌOTER !

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

Do you know what's worth fighting for

Undra vad som ska hända mig nu i nästa steg, jag har varit med om både det ena och det andra på så kort tid ! Jag tror jag ändå är värd hndelsen på tisdag, även om det kostar en förmögenhet....

Jag har lyckats hoppa över en häck som jag tydligen inte hoppade tillräckligt högt över så där låg jag, pladask, kanske det inte sa men ni förstår mitt syfte.
Igår (söndag) skulle jag gå ut och ta min cykel för att cykla till Danne för att möta upp hans mamma och få nykeln till lägenheten som jag så snällt ska ta hand om, och ja TA HAND ! Påtal om det måste jag till Jysk idag också.. Killen måste ha ett bord ! Men sen om jag köper är ju en annan femma, inte så s att jag är stenrik, bara alldeles för snäll..
Jo, det jag skulle säga var att min cykel var helt borta, sådär gick vi, jag förbannad och Linda lite på min sida där hon gick vid sidan av mig !

Påvägen hem var jag säker på att jag skulle hitta min kärlek, och vet ni vad? Det gjorde jag också. Någon "rolig" människa hade flyttat på den några meter bort. Roligt liksom, dessutom var den låst. Jag har en känsla av att någon visste att det var min cykel och flyttade på den ! Vad ska man säga ?

Nej, nu ska jag ta mig en dusch känner jag. Sen ska jag till Jysk och vidare till Apotket.. Inget sjuk denna gång, yippppie ! PUSS

Bara en i mängden

Jo, kräftskivan igår var väl helt okey. Det blev nyktert för min och Alex del ! Kände att jag gjorde ett bra val till det.
Mestadels var det jag och Alex som satt där för oss sjävla medans alla andra försvann osv, men vi hade ju kul ändå, det måste jag säga! Annars satt vi och lyssna på alla andra som prata, kanske inte var så intresant  !
Enough !

Det fick bli en promenad hem, lång sådan ! Jag följde Alex hem, kände att jag var tvungen att visa mina manligheter. Men han var ju söt och försökte följa mig in till stan men nej, jag är stark och jag klarar mig oftast själv. Sen försökte han lura bort mig i skogen också tror jag, jag är inte så van att gå runt i dom där trakterna, svårt för mig att veta vilket håll jag ska vänta mig åt! Men där stod han och skratta och sa "välj du".. Han är ju för söt den där människan. SnyggAlex som jag har fått alla att kalla honom! Linda stod vi rödljusen vid Mc och vänta på mig...
Dock hade jag ont i fötterna, men det tillhör väl !

Nu ska jag ta mig en pinne att röka, imorgon ska jag hämta Dannes nyckel och se till så att hans lägenhet håller sig ren ! Jag är ju ganska bra på det, så det var rätt människa att ge ut den till, haha. Pedant Sara! PUSS

The boy does nothing

Idag är det dags för kräftskivan, jag ser fram emot det ! Jag saknar min fru Josefine nu alldeles för mycket.Självklart saknar jag Rasmus också. Två underbara människor det där :) Tur att Josefine är MIN bästa vän...
Jag hoppas på en trevlig kväll med mycket skratt och prat. Det är då man aldrig vill sluta !

Nu när jag kollade ner på golvet såg jag att jag måste fram med min vän Herr Dammsugare. Alltid är det jag som får sköta allt här på övervåningen, det är sällan man ser Viktor med en trasa, mopp och allt som ingår i handen.
Sällan han är hemma, men jag är inte hemma varje dag jag heller, men ändå har jag koll. Jag är förjävla bra att ha ibland. Men med tanke på hur pedantisk jag är så ser jag allt sånt där.

Så nu är det bara ta fram dammsugaren och köra på. Jag ska iväg klockan 4, så det är dags jag sätter igång i tid, jag brukar ju alltid vara sist, men jag tänkte att idag ska jag försöka komma i "tid" ! Undra om jag lyckas.
Hepp & hopp, dags för lite peppande musik också, så jag kommer igång! (Jag lovar att jag kommer sitta här ett tag, typ en timma & sen kommer jag börja dammsuga, eller så gör jag det direkt nu bara för att jag sa sådär till mig själv)

Ibland känns det som att jag vill göra dig sällskap!

Dagar som har händelser

Varmt, varmt, varmt. Måste jag säga det igen ? Jag tror jag var tydlig nog.
Så för att kyla ner sig lite tar vi en kall dusch på det, skadar ju inte. (Y)

Igår hann jag med en heldel känner jag, jag älskar sådana dagar när det bara händer saker hela tiden, och utan att man har planerat det. Soc > Ungdomsmottagningen > Ett varv på stan = shoppa > klippning.
Där gick det undan minsann.

Iigår fick jag  någon slags ryck om att jag ville ha ett nytt hål någonstans. Jag gick dit idag och var så peppad att det finns inte, men vad, jo dom har semester. (Y) Gud så passande. Så jag får räkna ner och invänta tisdag! Mindre kul.

Imorgon är det käftskiva & jag ska handla cola, det blir nog nyktert för min del! Kan vara bra så ibland.
Jag  har dessutom läst ut min bok nu också, bara påbörja på en ny !

Nej, nu är det to hot, kall dusch låter helt perfekt.


Måndagsklubben! Jag bjuder på´n.

Stop right now

Vilken måndagsklubb säger jag. Blandat bra som dåligt ! Men jag kan ju inte säga att det fanns nått negativt i kvällen heller. Jag var nykter, igen. Min mage vill inte ha alkohol mer känner jag och inte jag heller dessutom. Kvällen blev lyckad som sagt.

Haha, alltså människan kan ju inte bli mycket sötare. Jag vet inte om det bara är jag som förstår nu, men det gör absolut ingenting, jag kan leva med det. Jag orkar inte skriva mer om kvällen i detaljer, nu får det vara.

Det enda jag vill ha nu det är mat, men när man kommer hem så tror fan att maten som jag skulle ha är uppäten, ja det är som vanligt här...

På fredag ska vi på kräftskiva hos Rasmus, min dejt blir Alex :) !

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag bara slöa framför tv:n. God kväll !

Sluta ta mig som om jag vore någon slags matrest .

Inte verklighet dock.

Jag är ju grym, jag börjar bli bra på det här med att sköta familj & allt som tillhör. Jag och Alex har nämligen fått barn nu, som jag har längtat. Dock blev hon namnlös på något sätt, jag var för seg för att skriva i ett namn ! Men det var inte så lätt att jag hade Alex bredvid mig då så jag var ju tvungen att slänga iväg ett sms, man är ju ändå två om saken.. Ska nog se till att fixa det där, håller ju inte i längden, hon kommer bli mobbad, just det, en hon blev det.
Alltså jag kan också säga att varför kan det inte gå till som det gör i The Sims, tänk vad lyckliga människor vi skulle ha då! Tror ni jag syftar på mig själv där eller ?


Just det, det kanske är på tiden att jag läser klart min bok också. Magdalena Graaf som jag har pratat om ! Jag har förresten hittat en annan bok som jag tänker köpa, sann historia den med. Enbart sånna jag läser. Hemska, men bra.

 Läs den !

Dansgolvet har blivit min allra bästa vän

Söndag, och det känns verkligen från topp till tå ! Kroppen är helt slut och tömd på energi..
Det känns som att jag bara får dricka energidricka idag för att hålla mig alive, och en stor påse godis och bara ligga framför tv:n och götta! Inget sällskap dock, men det kan också vara skönt för att slippa höra massa kommentarer om dittan och dattan.. för att själv kunna sitta i lugn och ro och inte höra på någon annans suckanden eller skratt kanske.

I fredags var jag som sagt och kollade på SnyggAlex eller "TheSimsAlex" som Amanda nu tänkt börja kalla honom, haha.. Det kanske inte är allt i min smak, men det är inte det allt handlar om, det kan ju vara  för att bara titta också för ens skull, eller har jag fel ? Det kan vara kul helt enkelt att kolla på honom bara för att man är så glad för deras skull, fatta mig kort om jag har fel !
Kanon iallafall, och såååå dåligt var det ändå inte, lite lock för öronen efteråt, men jag överlevde ju tydligt och väl.
(Och han är ju förjeffla snygg alltså, hehe.. undrar också hur många gånger jag har sagt det till världen och honom nu)

Sedan blev det utgång, nyktert och kanon bra till dans, men tydligen gjorde vi bort oss då, detta ska förklaras med tydligare bokstäver, jag är inte den som är tyst i sista steget. Och bara för att man är nykter och har roligare än den som sitter och är full och inte har en blekaste aning om vad han styr med, eller leker gay för "rolighetensskull". Jag tror det är äkta....
Lördag blev utgång det med, men nyktert då också, fast inte lika roligt kanske. Nu ska jag bara lägga mig ner och verkligen bevisa för döda & världen att det är söndag!

Imorgon är det också sista måndagsklubben, nu såhär i förhand är det tänkt att jag inte ska bli som förra måndagen som jag tydligt hört att jag inte var ensam om. Men jag ska se till att stå på bena och ta mig i kragen och vara partypinglan nog. PUSS

RSS 2.0